Doktorka se slikala sa mentalno obolelom ženom, pa objavila na FB uz skandalozan komentar! (FOTO)
Foto: Printscreen / facebook

preti joj otkaz

Doktorka se slikala sa mentalno obolelom ženom, pa objavila na FB uz skandalozan komentar! (FOTO)

Jelena Stefanović, psiholog Gerontrološkog centra u Nišu, objavila je na svom Fejsbuk profilu skandaloznu fotografiju sa mentalno obolelom štićenicom ovog doma
Objavljeno: 13:57h

Svako malo nas neko od zdravstvenih radnika iznenadi. U većini slučajeva nije u pitanju prijatno iznenađenje. Pre izvesnog vremena imali smo dva slučaja gde su teško prekršena medicinska etika, dostojanstvo i privatnost pacijenata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Medicinske radnice iz bolnice u Somboru koje su slikale selfije, dok su iza njih bilinepokretni bolesnici, izazvale su haos i zgrožavanje javnosti. Zatim se pojavila atraktivna anestetičarka KBC Dedinje, Milena Stanišić, koja se slikala u operacionoj sali dok je na stolu ležo čovek bez svesti!

Novi skandal u srpskom zdravstvu! Da im anesteziju, pa pravi selfije, dok su pacijenti onesvešćeni! (FOTO)

Ovog puta u pitanju je psiholog Gerontrološkog centra u Nišu, Jelena Stefanović. Naime, ona je na svom Fejsbuk profilu objavila selfi sa mentalno obolelom štićenicom ovog doma!

foto: Facebook

Osim što je ovim prekršila privatnost i dostojanstvo pacijentkinje, a samim tim i sve zakone medicinske etike, Stefanovićeva je uz sliku ostavila i sraman komentar.

" U međuvremenu u domu za s uma sišavše", napisala je ona.

Na ovaj način još više je ismejala bolesnu ženu.

Sporna fotografija sada je uklonjena, a iz Gerontrološkog centra u Nišu kažu da je Jelena opomenuta i da ukoliko se utvrdi da postoji njena odgovornost, njoj preti i otkaz.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.