NEMANJA JE NAJBOLJI SRPSKI KUVAR NA BRODU! Otkriva nam tajnu svoje kuhinje i šta njegovu hranu čini ukusnom (VIDEO)
Nemanja Karanović, Foto: Aleksandra Čolić

tajne specijaliteta

NEMANJA JE NAJBOLJI SRPSKI KUVAR NA BRODU! Otkriva nam tajnu svoje kuhinje i šta njegovu hranu čini ukusnom (VIDEO)

Kolege iz jedinice ga hvale i navode da je svaki Nemanjin ručak specijalitet, te da postoji nešto posebno u hrani koja se ovde sprema.

Objavljeno: 10:24h

Priče iz vojske su često živopisne i pune događaja za koje se svi pitaju da li su istiniti. Retko koji vojnik je prilikom njihovog prepričavanja uspeo da izostavi vojnu hranu, "debele" kuvare i čuveni vojnički pasulj.

04:29

NEMANJA JE NAJBOLJI KUVAR NA BRODU! Otkrio nam je tajnu svoje kuhinje i šta to njegovu hranu čini ukusnom!

Interesovalo nas je zbog čega je hrana u vojsci ukusnija od one koju spremamo kod kuće i koji je to tajni sastojak čini nezaboravnom. To što smo se našli na brodu Rečne flotile delovalo je kao odlična prilika da saznamo kako izgleda život u vojsci i šta to jedu vojnici kada su po nekoliko dana na vodi.

Dilemu nam je razrešio vodnik Nemanja Karanović, po struci kuvar, a u vojsi prepoznatljiv po neodoljivoj hrani. Kolege iz jedinice ga hvale i navode da je svaki Nemanjin ručak specijalitet, te da postoji nešto posebno u hrani koja se ovde sprema.

Nemanja Karanovic
foto: Espreso.co.rs

Nemanja, pak smatra da hranu priprema isto kao što je naučio u školi i da vojnici jedu raznovrsno. Navodi da je na brodu kuhinja izuzetno mala, te da je potrebno umeće spremiti ukusnu hranu u velikim količinama u takvim uslovima. Pored toga što je čuven među našim vojnicima, za njega su saznali i van granica Srbije. Njegove specijalitete probali su i najviši zvaničnici u Rusiji, a učestvovao je i na jednom od najprestižnijih takmičenja u toj zemlji.

Nemanja Karanovic
foto: Espreso.co.rs

Nemanja svoj talenat ne pokazuje samo u kuhinji spremajući srpske specijalitete. Pored kulinarstva od malena ga interesuju motori, a kako kaže tu se ugledao na svog oca. To interesovanje je pretvorio u posao i pokazao svima da jedan čovek može biti uspešan u nekoliko profesija.

Nemanja Karanovic
foto: Espreso.co.rs

Iako je stidljiv i ne voli da se hvali svojim umećem, kolege iz jedinice kažu da je kuvar na brodu podjednako bitan kao i ostali članovi posade. Ako kuvar ne obavlja svoj posao kako treba ceo brod je u problemu, a Nemanja je već dokazao da vojnici nemaju razloga za brigu, te da će ručak biti dostojan svakog zadatka Vojske Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.