ZAVOD ZA TRANSFUZIJU KRVI POZIVA DAVAOCE! Potrebne su sve krvne grupe, ekipe će biti cele nedelje na terenu!
Zavod za transfuziju krvi, Foto: Printscreen

davanje krvi

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU KRVI POZIVA DAVAOCE! Potrebne su sve krvne grupe, ekipe će biti cele nedelje na terenu!

Zavod poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa, posebno onih sa negativnim Rh faktorom da daju krv radi održavanja stabilnih zaliha

Objavljeno:

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine aktivno nastavlja sa prikupljanjem krvi od dobrovoljnih davaoca. Na teritoriji cele pokrajine Vojvodine mobilne ekipe će do kraja nedelje biti na terenu.

U sredu 17. februara priliku da pokažu humanost i daruju krv, imaće stanovici Pančeva u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, U Novom Sadu u Izvršnom veću od 8 do 11, kao i u Skupštini grada Novog Sada od 9 do 12 sati.

Sutradan, odnosno 18. februara, mobilne ekipe će biti u Senti u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, u Somboru u Crvenom krstu od 9 do 13 sati i u Apatinu u Biblioteci od 8 do 12 sati.

U petak 19. februara krv će se prikupljati od dobrovoljnih davalaca u Novim Karlovcima u Osnovnoj školi od 8 do 10 sati, u Krčedinu u Osnovnoj školi od 10.30 do 12 sati, u Irigu u Crvenom krstu od 8 do 10 sati, u Vrdniku u Gradskoj kući Kasina od 10.45 do 12 sati, u Hrtkovcima u Osnovnoj školi od 8 do 10 sati i u Platičevu u Osnovnoj školi od 10.30 do 12.30 sati. Zavod poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa, posebno onih sa negativnim Rh faktorom da daju krv radi održavanja stabilnih zaliha. Krv se može dati u prostorijamlja Zavoda (Hajduk Veljka 9a) svakog radnog dana od 7 do 14 časova, svakog utorka u mesecu od 7 do 18 časova i prve subote u mesecu od 8 do 12 sati.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.