Bato, bato, kude je Nиш? Samo pravo, ne možeš da promašiš!
Foto: Printskrin/B92

Ovo, ono, razumeš?

Bato, bato, kude je Nиш? Samo pravo, ne možeš da promašiš!

U blizini Leskovca pre uključenja na novi autoput velika zelena tabla sa obaveštenjem kojim putem možete na sever ili jug zemlje. Latinični natpisi gradova uredno ispisani, ali Niš je dobio i mešovitu ćirilično-latiničnu verziju
Objavljeno: 20:54h

Vozači su uvek zadovoljni kada se izgradi neka nova deonica autoputa na Koridoru 10 ka makedonskoj granici, jer putuju brže i bezbednije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Međutim, ponekad ih novopostavljeni saobraćajni znakovi i table sa obaveštenjima malo zbunjuju, ali i uveseljavaju.

U blizini Leskovca pre uključenja na novi autoput velika zelena tabla sa obaveštenjem kojim putem možete na sever ili jug zemlje. Latinični natpisi gradova uredno ispisani, ali Niš je dobio i mešovitu ćirilično-latiničnu verziju. Na samo sto metara od mešovitog natpisa naplatna rampa, a radnici nisu primetili ništa neobično na tablama. Zaposleni u Javnom preduzeću Putevi Srbije koje zaduženo za saobraćajnu signalizaciju spremni su da promene slova u natpisu. U mestima pored kojih prolazi novi autoput takođe je postavljena nova saobraćajna signalizacija. Na ulasku u najveće leskovačko selo piše Pečenjevac, a na izlasku samo dva kilometra dalje Pečenjevce. Stanovnike Vladičinog Hana zbunjuju dva različita naziva za dva tunela, Manojle i Manajle, koji jedan pored drugog prolaze ispod iste planine.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.