Uroševa majka objavila potresan status kojim se oprostila od sina koji se ubio. I kamen bi zaplakao
Foto: preentscreen/ facebook / Marina Dikić

TUGA do neba

Uroševa majka objavila potresan status kojim se oprostila od sina koji se ubio. I kamen bi zaplakao

Uroš je majci napisao pesmu i najavio veliku tragediju
Objavljeno:

Marina Dikić, majka Uroša Dikića (19) iz Nove Pazove, koji se 30. avgusta bacio pod teretni voz, na svom Fejsbuk profilu objavila je dirljivu poruku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na njenom profilu na Fejsbuku piše:

- Jednog jutra sam mom sinu napisala da ga puno volim i ostavila, kao i uvek, čokoladu kraj tastature… Popodne sam zatekla odgovor… Tada sam samo pomislila da moj sin zna lepo da piše pesme - stoji u poruci majke, posle koje bi i kamen proplakao jer je tek sad shvatila da joj je sin u pesmi najavio tragediju.

Uroš je majci napisao pesmu na istom papiru oko njene poruke:

- Volim i ja tebe, malo je reći puno, malo je reći najviše, molim te samo da ne kriviš mene, ako prestanem da dišem. Najavili su velike grmljavine i kiše, svet će biti poplavljen vodom koja nadolazi sve više. Ukoliko se utopim, nemoj moje tekstove da brišeš, sačuvaj ih, jer sam voleo iskreno da pišem. Nemoj nikada tugovati, već se uvek seti tame i crnine koje sam napokon lišen - napisao je tada Uroš.

Podsetimo, mladić je 30. avgusta bio sa drugovima nedaleko od železničke stanice u Novoj Pazovi. U jednom momensu se izdvojio da bi pozvao devojku i posle razgovora izašao je na prugu i raširenih ruku stao ispredteretnog voza na liniji Subotica-Beograd. Ostavio je oproštajno pismo koje je njegov drug pročitao 31. avgusta na sahrani. U jednom stihu Uroš je naveo da je pismo napisao mesec dana uoči samoubistva, posle čega se na Novom goblju u Novoj Pazovi prolomio još jači plač kad su svi shvatili da je reč o oproštajnom pismu. (Espreso.co.rs / Srbiija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.