ĆERKA JE TUŽNA, VOLELA JE DA DOLAZI NA ČASOVE GLUME: Deca plakala dok su izlazila iz Aleksićeve škole!
Miroslav Mika Aleksić, Foto: Printscreen/Youtube

"STVAR SRCA"

ĆERKA JE TUŽNA, VOLELA JE DA DOLAZI NA ČASOVE GLUME: Deca plakala dok su izlazila iz Aleksićeve škole!

Mediji su juče javili da će škola glume Mike Aleksića biti zatvorena

Objavljeno:

Roditelji su i danas doveli decu u školu glume "Stvar srca" Mike Aleksića, profesora koji je uhapšen zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

Roditelji su u zgradu u Knez Mihailovoj 19 došli zbog sastanka sa suprugom Aleksića, Biljanom Mašić.

Ulazili su u školu sa decom, a jedna majka je “Novostima” pre sastanka rekla da za nju nije bilo nikakve dileme da li će dovoditi decu na časove.

“Ćerka mi je jako tužna zato što škole više neće biti, i mnogo je volela da dolazi. Sumnjiva mi je ova priča, zato što je sada urađen i scenario za seriju. I krivo mi je što javnost nije čula i njegovu stranu priče, već su ga svi odmah osudili”, rekla je jedna majka.

Roditelji su na sastanak sa Biljanom Mašić otišli zajedno sa decom, a nakon razgovora neka deca su uplakana izlazila iz zgrade.

Jedna majka nam je rekla da je u grupi koju pohađa njena ćerka samo jedna devojčica odustala.

Mediji su juče javili da će škola glume Mike Aleksića biti zatvorena.

Od trenutka kada je saopšteno da je vlasnik škole glume Miroslav Aleksić (69) uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.

Aleksić je uhapšen zbog sumnje da je od 2008. pa do prošle godine, u prostorijama svoje škole, seksualno napastvovao tada maloletnu glumicu Milenu Radulović i još pet svojih učenica.

Za sada mu se na teret stavlja osam silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, a među žrtvama su, po sopstvenom izjavama, takođe glumica Iva Ilinčić i Sara Zeljković.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.