Ministar Udovičić čestitao Međunarodni dan obrazovanja!
Vanja Udovičić, Foto: Printscreen

SREĆNO

Ministar Udovičić čestitao Međunarodni dan obrazovanja!

Kako je saopšteno, Ministarstvo kontinuirano ulaže u mlade, kroz institucionalnu podršku u sticanju novih znanja i negovanju talenata

Objavljeno:

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je mladima Međunarodni dan obrazovanja, podsetivši da su mladi sadašnjost na koju smo ponosni i budućnost u koju verujemo.

Kako je saopšteno, Ministarstvo kontinuirano ulaže u mlade, kroz institucionalnu podršku u sticanju novih znanja i negovanju talenata.

- Ministarstvo omladine i sporta kontinuirano ulaže u mlade, kroz institucionalnu podršku u sticanju novih znanja i negovanju talenata. Otkad je pod okriljem Ministarstva omladine i sporta, Fond za mlade talente je dodelio ukupno 33.125 stipendija i nagrada našim najuspešnijim studentima i srednjoškolcima. Ovom prilikom podsećamo i da prijave na raspisani Konkurs za stipendiranje do 1000 studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 500 studenata završne godine master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2020/21. godinu traju do 1. februara - navode iz ovog ministarstva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.