ADVOKAT MIKE ALEKSIĆA ŠOKIRAO SVE IZJAVOM: Šta ovo sad treba da znači?
Miroslav Mika Aleksić, Foto: Printscreen / Youtube

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE

ADVOKAT MIKE ALEKSIĆA ŠOKIRAO SVE IZJAVOM: Šta ovo sad treba da znači?

Mediji su najveći problem

Objavljeno:

Advokat Zoran Jakovljević koji zastupa Miroslava Aleksića vidno revoltiran zbog činjenice da je Milena Radulović optužila njegovog klijenta za silovanje i da je to glavna tema u medijima, za „Alo!“ kaže da će izbegavati kontakt sa novinarima jer su oni krivi za sve!

- Vi se iščuđavate kako škola radi, kako i dalje postoji, provocirate da se zatvori. U svakom smislu želite da uništite nekoga za koga još uvek nije utvrđeno da li je kriv ili nije. Mikina supruga i dalje vodi tu školu, jer tamo neki roditelji koji su, po vašim kriterijumima očigledno ludi, vode i dalje decu - kaže Aleksićev advokat.

Na pitanje da li je on pustio u medije fotografiju na kojoj nasmejana Milena Radulović pozira pored Mike Aleksića, kako bi time nešto dokazao, kaže:

- Što se tiče fotografije na kojoj se vidi Milena Radulović pored Mike Aleksića nebitno je kako se ona zatekla u medijima i da li je ona ključni dokaz. Ne želim da otvaram svoje karte. Kada promenite način izveštavanja, kada promenite stav, onda možemo da pričamo. Tu fotografiju su pojedini imali i ranije, pa nisu hteli da je objave - rekao je, između ostalog Jakovljević, nezadovoljan tretmanom njegovog klijenta u medijima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.