SRPSKU DEVOJČICU SILOVAO ROĐENI STRIC! Ovo je njega POTRESNA ISPOVEST, sve se desilo kad ju je odveo u ŠVAJCARSKU!
Seksualno zlostavljanje, Foto: Profimedia

žrtve nasilja

SRPSKU DEVOJČICU SILOVAO ROĐENI STRIC! Ovo je njega POTRESNA ISPOVEST, sve se desilo kad ju je odveo u ŠVAJCARSKU!

Milena i Iva ujedinile su ceo region, pa je na Fejsbuku formiran niz stranica, poput "Nisi sama", "Nisam tražila" i "Ne znači ne"

Objavljeno:

Nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić ispričale svoju traumu o silovanju koje su doživele od strane bivšeg profesora glume Miroslava Alekisća, na društvenim mrežama javljaju se mnoge žene koje su, takođe, bile žrtve nasilja.

Milena i Iva ujedinile su ceo region, pa je na Fejsbuku formiran niz stranica, poput "Nisi sama", "Nisam tražila" i "Ne znači ne".

Ove hrabe mlade žene dale su vetar u leđa drugim žrtvama da i same ispričaju šta im se desilo, da pokušaju da olakšaju svoju muku tako što će je podeliti sa drugima.

Jedna žena, koja je želela da ostane anonimna, ispričala je stravičnu priču koja se desila baš u njenoj porodici. Naime, nju je silovao rođeni stric!

- Imala sam samo 15 godina kada me je stric odveo kod sebe u Švajcarsku da mu čuvam dete. Inače sam dete razvedenih roditelja, teška priča i vraćanje u prošlost, ali Vam verujem. Strinu smo odveli u bolnicu jer su počeli porođajni trudovi, bili smo sa njom neko vreme i vratili se u stan.

Celu ispovest pročitajte ovde:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.