KOD BUBANJ POTOKA USPOREN SAOBRAĆAJ: Došlo do saobraćajne nesreće na auto-autoputu u smeru Niš-Beograd!
Ekipe na terenu, Foto: RINA

AUTO-PUT E-75

KOD BUBANJ POTOKA USPOREN SAOBRAĆAJ: Došlo do saobraćajne nesreće na auto-autoputu u smeru Niš-Beograd!

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka

Objavljeno:

JP Putevi Srbije saopštili su večeras da se na auto-putu E-75, na usponu kod Bubanj Potoka, u smeru Niš-Beograd, saobraćaj odvija usporeno voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, usled saobraćajne nezgode. Ekipe su na terenu, a učesnici u saobraćaju se mole da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. Na putu Brzeće - Kopaonik, obavezna je upotreba lanaca.

Na autoputu E-75, petlja Beška - petlja Maradik, do 26. januara radovi na rekonstrukciji dilatacije na natputnjaku. U smeru Novi Sad-Beograd, za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna traka u dužini od 100 metara. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, izmena režima saobraćaja zbog izvođenja radova na pojačanom održavanju puta. Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu autoputa smer Beograd - Batrovci.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije u 17.00 časova, na graničnim prelazima Horgoš, Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.