DRASTIČAN SKOK NOVOOBOLELIH U JEDNOM SRPSKOM GRADU: Najkritičnije još uvek u Beogradu, ovo je NOVI PRESEK
Koronavirus/ilustracija, Foto: EPA/Ashley Crowden

NAJNOVIJI PODACI

DRASTIČAN SKOK NOVOOBOLELIH U JEDNOM SRPSKOM GRADU: Najkritičnije još uvek u Beogradu, ovo je NOVI PRESEK

U glavnom gradu broj zaraženih stagnira već nekoliko dana, a prema poslednjem preseku u Beogradu je registrovano 442 novoobolelih

Objavljeno:

Dobra vest je da se broj obolelih od korona virusa u Srbiji smanjuje iz dana u dan, a samo u dva grada je registrovano više od 100 novoobolelih.

U glavnom gradu broj zaraženih stagnira već nekoliko dana, a prema poslednjem preseku u Beogradu je registrovano 442 novoobolelih.

Na drugom mestu liste sa najvećim brojem zaraženih je Novi Sad gde je registrovano 142 pozitivnih na koronu, dok u ostalim gradovima ima manje od 100.

To su, dakle, Kragujevac sa 79 obolelih, potom Niš sa 51 novim slučajem, a onda sledi Kraljevo sa 46 zaraženih.

Nešto bolja situacija je u Kruševcu gde je danas zabeleženo 42 nova slučajeva, dok se u Šapcu registruje tačno 40 zaraženih.

Sledi Pančevo sa 36 slučajeva, u Užicu je 33, dok Vrbas beleži 29 pozitivnih na koronu. U Subotici je 27 novozaraženih, u Aleksandrovcu 24, dok je u Vranju 24. Jedan manje oboleli zabeležen je u Valjevu, dok ostala naseljena mesta u Srbiji registruju manje od 20 pozitivnih lica.

Podsetimo, u poslednja 24 sata u Srbiji na korona virus testirano je 10,534 osoba, od kojih je 1,688 pozitivno, dok je, nažalost, 20 osoba preminula.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 171 pacijenata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.