SVE JE SPREMNO: Najveći srpski gradovi pripremili PUNKTOVE ZA VAKCINACIJU!
Vakcinacija, Foto: Profimedia

masovna vakcinacija

SVE JE SPREMNO: Najveći srpski gradovi pripremili PUNKTOVE ZA VAKCINACIJU!

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je da su u glavnom gradu spremni punktovi na Sajmu, kao i da su sa radom počeli kol centri, u svim opštinama, u koordinaciji sa gradskim kol centrima

Objavljeno:

Najveći gradovi u Srbiji spremni su za vakcinaciju i uglavnom su pripremili ili privode kraju uređenje punktova na kojima će građani moći da prime vakcinu, prateći plan države da danas počne masovna vakcinacija, saopštili su njihovi vodeći ljudi na sednici državnog vrha i Operativnog tima za imunizaciju.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je da su u glavnom gradu spremni punktovi na Sajmu, kao i da su sa radom počeli kol centri, u svim opštinama, u koordinaciji sa gradskim kol centrima.

"Mobilišemo i volontere u kol centrima, da pomognu najstarijima. Spremni smo da sve naše raspoložive kapacitete stavimo na raspolaganje Ministarstvu zdravlja, da ih osposobimo za rad. Nemamo problema u ovom trenutku" rekao je Radojičić.

Da je i u Novom Sadu sve spremno, preneo je gradonačelnik Miloš Vučević, koji je istakao da je hala novosadskog sajma spremna, sa 8+2 punkta za vakcinaciju.

On je naveo da se danas završavaju finalni radovi, a sve će od sutra biti operativno.

(Espreso.co.rs/kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.