Završena svadba veka u Srbiji: Hiljade pratilo prenos, a Dušan i Alisa su rekli DA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Puzzle media

SPREKTAKL U NIŠU

Završena svadba veka u Srbiji: Hiljade pratilo prenos, a Dušan i Alisa su rekli DA! (FOTO)

Svi oni koji nisu bili deo proslave, mogli su da prate live stream na Jutjubu
Objavljeno: 16:03h

Cela Srbija je pre par nedelja pričala o Dušanu i Alisi, a kako i ne bi kada su napravili sajt za svoju "svadbu veka". Naravno, oni nisu očekivali da će postati popularni niti da će se o njima pisati na društvenim mrežama i u medijima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovaj par se slučajno sreo, a on da su rešili da stanu na ludi kamen. Preko 600 zvanica došlo je na njihovo venčanje u Nišu, a angažovali su 9 bendova.

Ko su Dušan i Alisa, mladenci kojima se smeje čitava Srbija? (FOTO)

Da sve bude još zanimljivije oni su napravili live stream na Jutjubu gde svi mogu da prate njihovo spektakularno venčanje. Snimak možete pogledati OVDE.

Ovim mladencima se smeje cela Srbija! Šta oni kažu na to?

Ako niste ranije ispratili njihovu priču, oni su detaljno na svom Fejsbuku opisali svoju vezu i život. Zabava je trajala do kasno u noć, a gosti su uživali u muzici.

foto: Printscreen/Youtube/Puzzle media

Alisa Filipovski je iz Vranja, a svog "Gospodina Pravog", za kojeg je mislila da nikada neće sresti, upoznala je u Nišu, gde je došla da studira i "troši tatine parice". Tačnije u VIP separeu gradskog diskaća.

foto: Printscreen/Youtube/Puzzle media

"Ljubav ju je načinila još lepšom, najteže ispite sada polaže tako lako, roditelji su srećni i zadovoljni"... Mladenci su za sve napravili još jedan video, a koliko im je bilo dobro pogledajte OVDE.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.