PRESEK KORONE PO GRADOVIMA! Prepolovljen broj zaraženih u Nišu, Beograd ponovo jedini sa preko 100 obolelih
Presek po gradovima, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

detaljan presek

PRESEK KORONE PO GRADOVIMA! Prepolovljen broj zaraženih u Nišu, Beograd ponovo jedini sa preko 100 obolelih

Broj zaraženih u prestonici u odnosu na jučerašnji presek nezantno je smanjen, juče je bilo 413 pozitivnih na korona virus, dok ih je danas 405

Objavljeno:

Broj obolelih od korona virusa u Srbiji smanjuje se iz dana u dan. U poslednja 24 sata pozitivno je testirano 1317 osoba, a Beograd je ponovo jedini grad u našoj zemlji u kome je registrovano više od 100 novoobolelih.

Broj zaraženih u prestonici u odnosu na jučerašnji presek nezantno je smanjen, juče je bilo 413 pozitivnih na korona virus, dok ih je danas 405.

Na drugom mestu po broju obolelih danas je Kragujevac, u kome se beleži blago povećanje broja novoobolelih, sa 61 na 75 osoba.

U Nišu je broj zaraženih u odnosu na jučerašnji presek prepolovljen. Juče ih je bilo 68, a danas je u ovom gradu registoravno 33 slučaja.

Slede Kruševac 32, Kraljevo 30, Šabac 28, dok je u Vranju danas 28 pozitivnih osoba.

U Zaječaru su u poslenja 24 sata pozitivne 24 osobe, u Užicu jedna manje, dok ih je u Valjevu 21.

Ostala mesta su sa manje od 20 pozitivnih lica.

Podsetimo, u poslednja 24 sata u Srbiji na korona virus testirano je 7.730 osoba, od kojih je 1317 pozitivno, dok je, nažalost, 20 ljudi preminulo.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 199 pacijenata.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.