UNS IZDAO OBAVEŠTENJE DO KADA SE NOVINARI PRIJAVLJUJU ZA VAKCINACIJU! Oni spadaju u OVU grupu!
Foto: EPA / CJ GUNTHER

NOVINARI I VAKCINACIJA

UNS IZDAO OBAVEŠTENJE DO KADA SE NOVINARI PRIJAVLJUJU ZA VAKCINACIJU! Oni spadaju u OVU grupu!

Redakcije treba svoje zaposlene i angažovane koji rade na terenu ili su neophodni za rad medija da prijave na elektronsku adresu pres službe Vlade Srbije do ponedeljka, 18. januara u 12 časova

Objavljeno:

Vakcinacija novinara i drugih medijskih radnika protiv novog korona virusa počeće u utorak, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS), na čiju inicijativu su novinari uključeni u prioritetne grupe za imunizaciju.

Redakcije treba svoje zaposlene i angažovane koji rade na terenu ili su neophodni za rad medija da prijave na elektronsku adresu pres službe Vlade Srbije do ponedeljka, 18. januara u 12 časova.

UNS apeluje na kolege da u sačinjavanju spiskova vode računa o najugroženijim među nama kao što su dnevne redakcije, novinari, snimatelji, fotoreporteri i drugi koji najviše vremena provode na terenu ili oni čije je zdravlje najugroženije iz drugih objektivnih razloga.

"Važnost medija za opšti interes društva je razlog zašto je Vlada Srbije, na inicijativu UNS-a, uvrstila medijske radnike među prioritetne grupe za vakcinaciju. UNS zato poziva kolege da solidarnošću u sopstvenim redovima ponovo pokažu brigu za javni interes i značaj svoje uloge za celo društvo", saopštio je UNS.

Spisak treba da sadrži imena i prezimena, jedinstvene matične brojeve i brojeve telefona novinara i medijskih radnika koji su prioritet za imunizaciju.

UNS moli redakcije da se za sve dodatne informacije obrate UNS-u na adresu press@uns.org.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.