NOVINE U SRBIJI: Od danas i preko TELEFONA, evo kako tačno možete da se prijavite za VAKCINU!
Za masovnu imunizaciju po fazama napravljen je kompletan logistički sistem, i kada vakcine budu dopremljene u magacine, one će se distribuirati u skladu sa zainteresovanošću građana tako da vreme čekanja bude minimalno, Foto: Printscreen

DETALJNO UPUTSTVO

NOVINE U SRBIJI: Od danas i preko TELEFONA, evo kako tačno možete da se prijavite za VAKCINU!

Nije potrebna registracija na portalu

Objavljeno:

Putem portala „eUprava“ za vakcinaciju protiv kovida-19 do sada se prijavilo 150.000 građana, saznaje „Alo!“ u Kancelariji za IT i eUpravu. Direktor ove kancelarije Mihajlo Jovanović podseća da je elektronska prijava za vakcinaciju počela u ponedeljak, a da je jednostavnost postupka verovatno doprinela velikom broju prijava.

On je rekao i da mlađi ukućani mogu da prijave najstarije, jer nije potrebna registracija na portalu, ali i da je za one kojima više odgovara telefonska prijava od danas otvoren telefonski centar.

- Krećemo i sa kontakt centrom za iskazivanje interesovanja građana za vakcinisanje, koji se otvara u osam sati ujutru. Tako će svi građani moći da se prijave preko broja telefona 0800 222 334 - rekao je Jovanović.

Da podsetimo, za masovnu imunizaciju po fazama napravljen je kompletan logistički sistem, i kada vakcine budu dopremljene u magacine, one će se distribuirati u skladu sa zainteresovanošću građana tako da vreme čekanja bude minimalno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.