Čovek kojeg su maloletnici tukli u centru Niša: Opraštam im, oni su samo deca! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/TVBalkanSky

niški iračanin velikog srca

Čovek kojeg su maloletnici tukli u centru Niša: Opraštam im, oni su samo deca! (VIDEO)

Scenu je sasvim slučajno snimio jedan niški kamerman koji je beležio dešavanja na Trgu kralja Milana u vreme Nišvil džez festivala pa su tako nemile scene osvanule na Jutjubu
Objavljeno:

Poštujem svakog čoveka, i mladog i starog. Neću da prijavljujem i tužim maloletnike koji su me udarali i maltretirali. Sve im opraštam, to su deca. Samo, ne bi trebalo da su na ulici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovako govori Kefah Albestan (56), koga Nišlije od milošte zovu Kifla, Iračanin koji već 35 godina živi u Nišu, a koga su na ulici pre nekoliko dana maltretirala i polivala vodom četvorica maloletnih dečaka naočigled prolaznika. Scenu je sasvim slučajno snimio jedan niški kamerman koji je beležio dešavanja na Trgu kralja Milana u vreme Nišvil džez festivala pa su tako nemile scene osvanule na Jutjubu.

Snimak koji je zgrozio Srbiju: Četvorica maloletnika pretukli čoveka u Nišu naočigled brojnih prolaznika! (VIDEO)

foto: Printscreen/Youtube/TVBalkanSky

- Tražili su mi pare. Rekao sam: "Nemam, ne dam." Onda su me napali i počeli da šutiraju i sapliću. Šta da radim, to su još deca. Neću nikog da prijavljujem. Ne znam što ih ne smeste u neki dom, nije im mesto na ulici. Viđam ih na pijaci, dođu i prave lom. Protrče i ukradu po nešto sa tezge - priča Kifla koji već 25 godina prodaje povrće na Tvrđavskoj pijaci.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.