Slot klub i vrtić u istoj zgradi?! Ne, nije šala! (FOTO)
Foto: Espreso

da li je ovo realno?

Slot klub i vrtić u istoj zgradi?! Ne, nije šala! (FOTO)

Zakonom je predviđeno da kladionica ili bilo koji drugi kockarski objekat ne sme da bude na udaljenosti manjoj od 150 metara od škole
Objavljeno: 21:06h

Propisi. Ma ko ih još poštuje?

Kladionica ili slot klub pored škole i vrtića? Zašto da ne...Pravo mesto da klinci od malih nogu nešto nauče?!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ironični smo naravno.

Zakonom je predviđeno da kladionica ili bilo koji drugi kockarski objekat bude ne sme da bude na udaljenosti manjoj od 150 metara od škole.

Ipak, izgleda da se u pojedinim delovima Beograda to ne poštuje. Naime, jedan čitalac poslao nam je fotografiju koja ga je uznemirila.

Gospodin, čije ime nećemo pominjati, obavestio nas je da se u naselju Barajevo, u Svetosavskoj ulici nalazi slot klub koji je tik uz vrtić. U stvari još gore. Nalaze se u istoj zgradi. Kockarnica ispod, a vrtić na spratu!

foto: Espreso

Naš čitalac rekao nam je da nije znao da se vrtić nalazi tu sve dok juče nije prvi put odveo ćerkicu tamo. Prema njegovim rečima, slot klub nalazi se tu oko godinu dana. Otkud vrtić u sitoj zgradi, nikome nije jasno, kao i kako je to dozvoljeno?!

Ni po jednom normalnom razmišljanju nikako nije normalno da se ova dva objekta nalaze tako blizu. Da li naša deca treba da od malih nogu uče o klađenju, kockanju i ostalim porocima ili da vreme u vrtiću provode igrajući se i učeći normalne stvari?

Ovo je ništa drugo do još jedan pokazatelj koliko u stvari u ovoj državi ništa ne funkcioniše kako bi trebalo. Iako se javnosti servira potpuno drugačija slika.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.