ISTA META, ISTO ODSTOJANJE: Vreme sutra u Srbiji bez drastičnijih promena, PROČITAJTE I SAMI
Vremenska prognoza za naredne dane, Foto: Printscreen youtube

vremenska prognoza

ISTA META, ISTO ODSTOJANJE: Vreme sutra u Srbiji bez drastičnijih promena, PROČITAJTE I SAMI

Za vikend i početkom sledeće sedmice čekaju nas ledeni dani, ujutru uz umeren i jak mraz i dnevnu temperaturu ispod nule

Objavljeno:

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, u Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, ponegde sa slabim snegom, uglavnom na jugozapadu i jugu zemlje, kao i u oblasti Homolja, dok se slabija kiša očekuje na jugoistoku Srbije, a u Vojvodini nas očekuje prestanak padavina.

Vetar slab i umeren severozapadni, na severu i u Timočkoj Krajini sredinom dana povremeno jak. Jutarnja temperatura od minus četiri do nula stepeni, najviša dnevna od nule do četiri stepena Celzijusa.

U Beogradu sutra pretežno oblačno, ujutru i pre podne uz mogućnost provejavanja slabog snega. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od minus četiri do minus dva, najviša dnevna oko dva stepena. Uveče kratkotrajno razvedravanje.

U Srbiji narednih dana umereno i potpuno oblačno, mestimično sa slabim snegom, a više padavina očekuje se u četvrtak i to u jugozapadnim i južnim predelima Srbije. Za vikend i početkom sledeće sedmice čekaju nas ledeni dani, ujutru uz umeren i jak mraz i dnevnu temperaturu ispod nule.

Biometeorološka prognoza za sredu 13. januar 2020.

Oprez se savetuje srčanim i bolesnicima sa respiratornim tegobama. Bolovi u mišićima i zglobovima, kao i poremećaji sna su moguće meteoropatske reakcije. Dodatna pažnja se preporučuje učesnicima u saobraćaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.