UMRLA SNEŽANA RADOVANOVIĆ: Korona odnela još jednog zdravstvenog radnika
Bolnica, ilustracija, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

TUŽNO

UMRLA SNEŽANA RADOVANOVIĆ: Korona odnela još jednog zdravstvenog radnika

Kažu da je uvek bila prema svima ljubazna

Objavljeno:

Ovog vikenda je u Domu zdravlja u Varvarinu dežurstvo počelo minutom ćutanja za Snežanu Radovanović (58), omiljenu laborantkinju ove zdravstvene ustanove koja je od posledica virusa korona preminula u Opštoj bolnici Kruševac.

Snežana je izgubila bitku sa bolešću na Infektivnom odeljenju kruševačke bolnice.

- Korona je odnela divnu osobu, našu laboratnjkinju Snežanu Radovanović bila je uvek tiha, predusretljiva, divna koleginica, kako je rekao njen suprug, uvek sa osmehom-svedoči dr Jasmina Rakić, direktorka Doma zdravlja „dr Vlastimir Godić“ u Varvarinu.

-Teško da možemo da poverujemo da nas je napustila. Veliki je to gubitak za njenu porodicu i za naš Dom zdravlja, gde je svi oplakuju. Ostaće zauvek u našim srcimama.

Snežanu dobro pamte i pacijenti.

Kažu da je uvek bila prema svima ljubazna.

Nikada se nije žalila na posao i bila je spremna da svima izađe u susret.U Domu zdravlja radila je od prvog dana, živela je u Bačini, gde je i sahranjena 7. januara.

U prvom talasu epidemije, Varvarin je izgubio još dva medicinska radnika. Kako su „Novosti“ pisale, od posledica KOVID infekcije preminuli su Miroslav Vasić (58), koji je važio za vrhunskog stručnjaka, a u rodnom kraju gde je godinama nakon završenog Medicinskog fakulteta u Nišu, imao privatnu praksu, bio je mnogima omiljeni lekar. Svoju karijeru, popularni dr Mića počeo je upravo u Domu zdravlja.

Samo nekoliko dana kasnije, virus je odneo život dr Dragoslava Arsića(70),uvaženog specijaiste-pneumologa, odbornika SNS u lokalnom parlamentu, koji je bio angažovan pri komisiji RFZO.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.