NEVENA JE NA BOŽIĆ DOŠLA U TUMANE TEŠKO BOLESNA: Na vratu je imala KANCEROGENU ŽLEZDU,a onda se DESILO ČUDO (VIDEO)
Studentkinja Nevena Prvulović suočila se sa opakim kancerom, Foto: Screenshot Hram TV, Facebook

NEVEROVATNO

NEVENA JE NA BOŽIĆ DOŠLA U TUMANE TEŠKO BOLESNA: Na vratu je imala KANCEROGENU ŽLEZDU,a onda se DESILO ČUDO (VIDEO)

Studentkinja Nevena Prvulović suočila se sa opakim kancerom

Objavljeno: 09.01.2021. 19:46h
  • 37

Iguman manastira Tumane Dimitrije Plećević objavio je na Božić svedočanstvo o još jednom čudesnom isceljenju koje se dogodilo nakon molitve nad moštima tumanskih svetitelja.

Studentkinja Nevena Prvulović suočila se sa opakim kancerom, ali se nakon posete manastiru Tumane njen život preokrenuo iz korena.

- Početkom 2019. godine, negde u februaru, saznali smo da Nevena boluje od karcinoma limfnih žlezdi. Lečili smo se u Кliničkom centru u Nišu i mogu da kažem da su nam doktori brzo i efikasno izašli u susret. Međutim cele godine je Nevena vukli taj karcinom, opala joj je kosa, ali nijednog momenta nije poklekla, bila je uvek pozitivna. Išla je i na fakultet imala je dobre ocene... Jednostavno se ponašala kao da se ništa nije dešavalo - objašnjava njen otac Srđan Prvulović.

Odlučili su da što pre posete Tumane jer su čuli da se nad moštima Svetog Jakova i Svetog Zosima dešavaju čudesna isceljenja. Igumanu Dimitriju su rekli šta je problem, a on im je odgovorio da će sve biti u redu.

- Pre nego što smo došli snimak je pokazao da i dalje ima te žlezde. Došli smo u Tumane na Božić prošle godine. Posle 10-15 dana od dolaska imali smo CT snimanje u Sremskoj Кamenici i u Nišu na magnetnoj rezonanci. Snimak je pokazivao da više nije imala imala nijednu kancerogenu žlezdu na vratu i da su se limfne žlezde povukle. Mi smo pratili to i dalje i zahvalni smo manastiru Tumane, ali smo zahvalni i doktorima. Posle nekih pet-šest meseci definitivno je ustanovljeno da Nevena nema ništa i da može slobodno da živi, radi, da se uda i da rađa decu - kaže Srđan.

(Espreso.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media