PAŽNJA SVIM VOZAČIMA! Očekuje se magla na ovim deonicama, DOBRO OBRATITE PAŽNJU!
Magla na putevima, Foto: Emilija Jovanović

pažljivo vozite

PAŽNJA SVIM VOZAČIMA! Očekuje se magla na ovim deonicama, DOBRO OBRATITE PAŽNJU!

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Jošanička Banja - Kopaonik - Kopaonik - Rudnica.

Objavljeno: 09:52h

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, saopštili su JP Putevi Srbije.

Zbog praznika se očekuje povećan intezitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima i apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Jošanička Banja - Kopaonik - Kopaonik - Rudnica.

Boževac-Petrovac na Mlavi(Knežica), naselje Ranovac, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom - naizmenično propuštanje vozila, zbog urušavanja kosine i dela kolovozne konstrukcije u saoraćajnoj traci u smeru Boževac-Petrovac na Mlavi.

Crkvine - Tutin, obustava saobraćaja zbog radova koji se izvode u punom profilu puta.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je državni put II A reda broj 203, deonica Pazarište - Dojeviće; državni put I B reda broj 29, Dojeviće - Novi Pazar; državni put I B reda broj 22, Novi Pazar - Bregovi; državni put II A reda broj 203, Bregovi - Tutin.

Alternativni pravac za lokalni saobraćaj - povremeno propuštanje vozila u toku dnevnog dela dana, dok će u toku noći biti na snazi potpuna obustava saobraćaja.

Izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, veza sa državni putem II B reda 22 - Ripanj - veza sa državnim putem II A reda broj 149, posle Avalskog puta ka Ripnju. Tokom izvođenja radova saboraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.