MIROLJUB PETROVIĆ ŽESTOKO IZVREĐAO ČUVENU SRPSKU DOKTORKU: Onda je spomenuo NESTOROVIĆA I SVINJE (VIDEO)
Izvređao doktorku, Foto: Printscreen / TV Happy

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK...

MIROLJUB PETROVIĆ ŽESTOKO IZVREĐAO ČUVENU SRPSKU DOKTORKU: Onda je spomenuo NESTOROVIĆA I SVINJE (VIDEO)

Dva gosta došla su potpuno maskirana u studio, Belojević sa maskom i vizirom, a Petrović sa vojnom gas maskom

Objavljeno:

Gledaoci jutarnjeg programa na TV Hepi jutros su ostali u šoku kada su u goste došli doktor Goran Belojević i Miroljub Petrović.

Dva gosta došla su potpuno maskirana u studio, Belojević sa maskom i vizirom, a Petrović sa vojnom gas maskom.

Petrović je naveo kako je za ,,rusku masku'' dao 200 evra, ali ,,džabe jer je jedna čuvena doktorka rešila problem sa slaninom''.

Ja sam džabe potrošio 200 evra na ovu zaštitu zato što u međuvremenu srpski lekari su pronašli lek protiv korona virusa. Jedna čuvena srpska doktorka koja se inače bavi nuklearnim zračenjem, se prvi put razbolela od korone i rešila je problem s koronom, nije ni sa vakcinama ni sa antibioticima, nego sa slaninom.

Doktor Nestorović je dao preventivu - znači rakijica, kafa i slatko od dunje.

Ja sam čuo da se ova doktorka i mazala po licu slaninom jer je to dodatna zaštita... Mi smo do sada učili da je svinja prljava životinja, ja sam imao prilike da vidim kod nas na selu - svinja pojede mrtvog pacova...

Nego sad najnovije studije pokazuju da su svinje vrlo lekovite, da što više budemo bili kao svinje bićemo zdraviji i otporniji na koronu, mislim da su to najnovija istraživanja...

Podsećanja radi, pre izvesnog vremena doktorka Danica Grujičić se i sama zarazila korona virusom, kako kaže, na jednoj sahrani istakla je da je imala lakšu kliničku sliku. "Imala sam povišenu temperaturu, bolove u mišićima i odmah sam znala da je u pitanju COVID-19, što je i potvrđeno. Nisam imala simptome gubitka ukusa i mirisa. Čim sam pojela dve šnite slanine bilo mi je dobro. Uzimala sam diklofenak dva, tri dana, dva grama C vitamina i jedan miligram vitamina D kog sam uzimala svaki drugi dan jer mi je izazivao problem u crevima, navela je doktorka za RTS i dodala da nije pila antibiotike već dosta tečnosti i da je odmarala dve nedelje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.