IZVINJAVAMO SE, MNOGO SE IZVINJAVAMO! Engleski jutjuberi koji su NAPLJUVALI Beograd i Srbiju sad se KAJU! (VIDEO)
Sid i Vil, dugačak jezik imaju, Foto: FOTO: Youtube/Car Trouble

DOZVALI SE PAMETI

IZVINJAVAMO SE, MNOGO SE IZVINJAVAMO! Engleski jutjuberi koji su NAPLJUVALI Beograd i Srbiju sad se KAJU! (VIDEO)

Sada je postavljen novi video, negativni komentari su uklonjeni, a snimak počinje izvinjenjem i to na ćirilici

Objavljeno:

Britanci Sid i Vil, zaljubljenici u automobile i prijatelji, odlučili su da iz rodne Britanije kolima, koja su prethodno platili 100 funti, odu sve do Bugarske. Od samog početka putovanja, oni nisu štedeli ružne reči kada se radi o gradovima i državama kroz koje su prolazili, pa čak ni samu Britaniju. Da li su bili ozbiljni u svom izlaganju ili je sve deo karakterističnog britanskog humora, ne znamo, ali ono što je korisnicima Jutjuba iz Srbije posebno zasmetalo, jeste opis Beograda, te i same Srbije kroz koju su tranzitno putovali. Sada su odlučili da se iskupe.

Između ostalih, komentari koji su se mogli čuti na račun naše zemlje bili su da Srbija nije civilazacija i da jedva čekaju da stignu u Bugarsku za koju su, kažu, čuli da je zemlja trećeg sveta ali svakako bolja od "Srbije koja je ruglo Evrope". Šta su sve tačno govorili možete pročitati u prethodnom tekstu, ali je inicijalni video nakon burne reakcije naših ljudi uklonjen.

Sada je postavljen novi video, negativni komentari su uklonjeni, a snimak počinje izvinjenjem i to na ćirilici:

"Želimo da započnemo ovaj video s izvinjenjem. Prethodno je postavljen i naneo je uvredu narodu Srbije. Naši komentari nisu imali za cilj da nekog uvrede, kao kontekst serije, prati dva idiota koji putuju kroz delove Evrope i namerno propuštaju dobre delove. Namera je bila da se vratimo na neka mesta koja smo posetili i dokažemo da smo pogrešili tako što ćemo posetiti sve dobre delove koje smo propustili. Sve se mislilo u dobrom humoru. Nema propagande i mržnje kako su pomenule neke srpske novine. Ne mrzimo nijedan deo Istočne Evrope - oženjen sam ženom iz Istočne Evrope. Priznajemo da su neki komentari korišćeni s nedostatkom predznanja i da su prouzrokovali uvredu. Zbog toga se izvinjavamo i ponovo postavljamo video bez bilo kakvih negativnih delova o Srbiji", napisali su Jutjuberi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.