KON IMA SAMO JEDNU ŽELJU ZA NOVU GODINU: Nema ŠANSE da pogodite šta je poželeo! A LOGIČNO je!
Predrag Kon, Foto: Printscreen/TV Pink

SVI SE NADAMO

KON IMA SAMO JEDNU ŽELJU ZA NOVU GODINU: Nema ŠANSE da pogodite šta je poželeo! A LOGIČNO je!

Epidemiolog je prvog dana Nove godine istakao da u drugoj polovini možemo da očekujemo da korona bude potisnuta sa naših prostora

Objavljeno:

Epidemiolog dr Predrag Kon i član Kriznog štaba protiv epidemije korona virusa koji je formiran marta ove godine kada je kovid-19 ušao u našu zemlju, na svom Fejsbuk profilu objavio je staus u kojem svim svojim prijateljima čestita Novu godinu, ali i gde navodi da ima samo jednu želju.

- Jedina želja za 2021. godinu... Da se što pre raspusti Krizni štab. Srećna Nova godina! - napisao je dr Kon.

Inače, epidemiolog je prvog dana Nove godine istakao da u drugoj polovini možemo da očekujemo da korona bude potisnuta sa naših prostora.

- Ovo što sam video, čini mi se da smo bili disciplinovani. Mislim da će to biti dovoljno da nam se ne vrati i da ne krene naglo da nam se penje broj zaraženih. Imamo kontake pojedinačno i preko grupa, formalnih sastanaka nije bilo. Brojevi koji se smanjuju ukazuju na to da nema nečega što bi nas uznemiravalo - rekao je doktor Kon u gostovanju na televiziji "Pink".

Dodao je da su veoma dobre vesti da se smanjuje broj hospitalizovanih osoba.

- Pred nama je period gde treba da imamo optimizam. Ono što možemo da kažemo, jeste da ćemo proterati virus sa ovih naših područja. Normalno to neće biti sutra, ali tamo u drugoj polovini godine će pošast biti potisnuta. Masovna vakcinacija je jedno od rešenja. Tu nema mnogo oklevanja, država garantuje za vakcine - objasnio je dr Kon.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.