AMERIČKI NEONACISTA JE OSKRNAVIO GROBNICU HEROJA U BEOGRADU: Komunisti optužuju, pokazali su i FOTOGRAFIJE!
Skrnavljenje Grobnice narodnih heroja na Kalemegdanu, Foto: Savez komunisticke omladine Jugoslavije SKOJ

BRZA REAKCIJA

AMERIČKI NEONACISTA JE OSKRNAVIO GROBNICU HEROJA U BEOGRADU: Komunisti optužuju, pokazali su i FOTOGRAFIJE!

Robert Rundo je osuđivani pripadnik njujorške bande i osnivač rasističke organizacije „Rise Above Movement“

Objavljeno:

Posle čestih skrnavljenja Grobnice narodnih heroja na Kalemegdanu, koja dosad nisu rasvetljena, oglasio se Savez komunističke omladine Jugoslavije, koji je medijima poslao sledeće saopštenje:

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) od nadležnih traži brzu reakciju povodom sramnog čina i krivičnog dela koje je počinio takozvani „strani investitor“ , američki neonacista, saveznik „Nacionalne odbrane Levijatan“ i drugih srpskih ultradesničarskih organizacija Robert Rundo koji je nedavno učestvovao u skrnavljenju Gorbnice narodnih heroja na Kalemegdanu.

Povodom ovog slučaja SKOJ prilaže i odgovarajuće dokaze, odnosno fotografije na kojima se vidi Rundo kako ispisuje grafite po bisti na Grobnici narodnih heroja u pratnji još najmanje dvoje ultradesničara.

SKOJ, Robert Rundo, Kalemegdan
foto: Savez komunisticke omladine Jugoslavije SKOJ

Robert Rundo je osuđivani pripadnik njujorške bande i osnivač rasističke organizacije „Rise Above Movement“. Ta organizacija tvrdi da „zapadnu civilizaciju ugrožavaju Muslimani, imigranti i Jevreji“.Rundo u Srbiji živi od marta ove godine i blisko sarađuje sa ultradesničarskim organizacijama među kojima je i “Levijatan”. Rundo je u Srbiji registrovao i firmu koja se zove Vill2Rise“. To mu je omogućilo, da kao strani investitor, dobije boravišnu dozvolu u dužini od godinu dana, kao i da taj status obnavlja.

SKOJ nadležnima u Srbiji postavlja sledeće pitanje. Zbog čega su vlasti naše zemlje dozvolile osvedočenom američkom neonacisti i kriminalcu da osnuje firmu u Srbiji a taj navodni “strani investor” ne samo da preko iste propagira rasističku i ksenofobnu ideologiju već čini i krivična dela poput skrnavljenja grobnica. Odobravanjem boravišne dozvole takvoj osobi nanosi se šteta Republici Srbiji i njenim građanima.

SKOJ, Robert Rundo, Kalemegdan
foto: Savez komunisticke omladine Jugoslavije SKOJ

Zbog toga SKOJ od Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i drugih nadležnih organa zahteva da odmah procesuiraju Roberta Runda i njegove pomagače zbog skrnavljenja Grobnice narodnih heroja kao i da ga momentalno proteraju iz zemlje zbog počinjenog krivičnog dela kao i neonacističke i kriminalne reputacije.

SKOJ, Robert Rundo, Kalemegdan
foto: Savez komunisticke omladine Jugoslavije SKOJ

Sekretarijat Saveza komunističke omladine Jugoslavije

Beograd,

28.12.2020. godine

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.