OVO SE NE PROPUŠTA! Finale nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", u studiju i Darija Kisić! Nagrade nikad bolje
Foto: Youtubescreen

UŽIVO!

OVO SE NE PROPUŠTA! Finale nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", u studiju i Darija Kisić! Nagrade nikad bolje

Glavna premija prvog kruga, stan u Beogradu na vodi.

Objavljeno:

Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi održava se večeras uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Na samom početku emisije gledaoce je pozdravila i dr Darija Kisić Tepavčević koja je rekla da uvek uzima fiskalne račune, a pošto je komisija konstatovala da je su svi uslovi ispunjeni, finalno izvlačenje je počelo.

Sve građane koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije u subotu očekuju nikada bogatije nagrade - 10 automobila FIAT 500L, trosoban stan u Zemunskim kapijama i glavna premija prvog kruga, stan u Beogradu na vodi.

U ovom trenutku u konkurenciji je blizu 6.000.000 koverata što znači da su građani do sada poslali neverovatnih 60 miliona računa i slipova. Za sada su najodgovorniji građani Vranja, Svaskog venca i opštine Blace. Sve koverte koje su stigle na dobro poznatu adresu Uzmi račun i pobedi 2020 ostaju u igri i za drugi krug nagradne igre koji je planiran za početak sledeće godine.

Građani još imaju vremena da učestvuju u velikom finalnom izvlačenju,a sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće do petka odnosno poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri ne predstavlja dodatni epidemiološki rizik, s obzirom da nema potrebe za čekanjem u redu niti ulaskom u poslovnice pošte. Iz Vlade apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.