Njujorčanin dao otkaz da bi putovao svetom. Da, bio je i u Srbiji. Pogađajte šta ga je fasciniralo (VIDEO)
Foto: Facebook / Nas Daily

momak je faca

Njujorčanin dao otkaz da bi putovao svetom. Da, bio je i u Srbiji. Pogađajte šta ga je fasciniralo (VIDEO)

Fejsbuk stranica Nasira Jasina (24) “Nas Daily” sa jednominutnim video-klipovima njegovih dnevnih doživljaja ima više od 34.000 pratilaca. Među brojnim fanovima su i Srbi, zbog klipova koje je snimio o Beogradu
Objavljeno: 15:26h

Nakon što je dao otkaz na dobro plaćenom poslu u Njujorku, ovaj mladi Palestinac, inače diplomac sa Harvarda, odlučio je da godinu dana putuje svetom i proživi svaki dan kao da mu je poslednji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dosad je obišao 12 zemalja, među kojima je i Srbija. Neverovatni i pomalo škakljivi video-klipovi o njegovom doživljaju hrane, noćnog provoda, Nikole Tesle, navijanju za olimpijce, ali i političke situacije u našoj zemlji, iznenada su postali pravi hit na društvenim mrežama. Svi su želeli da vide kako Srbiju vidi jedan stranac.

- O Beogradu sam čuo mnogo lepih stvari od prijatelja i porodice. Kad sam, posle boravka u Grčkoj, shvatio da mogu vozom da doputujem u Beograd, to sam i uradio. Ljudi su ovde tako ljubazni i srdačni! Čim sam okačio prvi video, počeli da me kontaktiraju sa svih strana u želji da mi pomognu da se dobro provedem u njihovoj zemlji. I zaista sam se proveo sjajno, pogotovo na splavovima, pa sam jedan video posvetio upravo noćnom životu u Beogradu, koji je na mene ostavio najjači utisak - kaže Nasir.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.