TRG ISPOD RUDARSKE ČESME MENJA SLIKU CENTRA LAZAREVCA! Radovi su pri kraju, izgledaće OVAKO (FOTO)
Bojan Stević obilazi radove na novom trgu, Foto: Foto: Opština Lazarevac

Razvoj opštine

TRG ISPOD RUDARSKE ČESME MENJA SLIKU CENTRA LAZAREVCA! Radovi su pri kraju, izgledaće OVAKO (FOTO)

Stević je naveo da će u sklopu završnih radova na trgu biti posađeno novo drveće i zelenilo, postavljen nov mobilijar i nova led rasveta

Objavljeno: 11:27h

Predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima obišao je danas radove na izgradnji novog trga na lokaciji ispod Rudarske česme. Ova nova ambijentalna celina, čije se konture uveliko naziru sa dve fontane i interesantno rešenim pešačkim komunikacijama biće jedan od najlepših ukrasa centralnog gradskog jezgra Lazarevca.

"Vremenski uslovi nam idu na ruku i u ovom trenutku privode se kraju radovi na popločavanju staza i trotoara u okviru trga i uređenja manje fontane. Nakon završetka ovih radova izvođač će preći na izvođenje radova na velikoj fontani i popločavanju centralnog dela trga", kazao je prilikom obilaska gradilišta predsednik GO Lazarevac Bojan Stević.

Opština Lazarevac
foto: Foto: Opština Lazarevac

"Čim nam vremenski uslovi na proleće dozvole za kompletan završetak radova na ovom trgu biće potrebno oko 60 radnih dana", naveo je Stević i dodao da će u sklopu završnih radova na trgu biti posađeno novo drveće i zelenilo, postavljen nov mobilijar i nova led rasveta.

"Očekujem da će od naredne godine ovaj prelepi trg, koji menja kompletnu sliku centralne gradske zone biti omiljeno mesto za sastajanje i okupljanje naših sugrađana", zaključio je predsednik GO Lazarevac Bojan Stević.

1 / 6 Foto: Foto: Opština Lazarevac

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta Gradske opštine Lazarevac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove Gradske opštine Lazarevac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.