SVOJU ZEMALJSKU MISIJU SI ISPUNILA, A NAMA OSTAVILA VEČNO SEĆANJE I TUGU: Kolege se oprostile od dr Gordić
Kolege se oprostile od dr Gordić, Foto: Printscreen

POTRESNO

SVOJU ZEMALJSKU MISIJU SI ISPUNILA, A NAMA OSTAVILA VEČNO SEĆANJE I TUGU: Kolege se oprostile od dr Gordić

U prisustvu porodice i prijatelja, od hrabre doktorke koja je od izbijanja epidemije u Kraljevu neprestano bila na prvoj liniji kovid fronta protiv opakog virusa, ispred ulaza u Internističku bolnicu na dirljiv način oprostile su se njene kolege i koleginice

Objavljeno:

Ne skrivajući suze i bacajući hrizanteme na kolovoz ispred pogrebnih kola, uz zvuke sirena sa ambulantnih vozila, kraljevački medicinski radnici na večni počinak ispratili su dr Danijelu Gordić (48), preminulu 20. decembra od posledica kovida-19.

U prisustvu porodice i prijatelja, od hrabre doktorke koja je od izbijanja epidemije u Kraljevu neprestano bila na prvoj liniji kovid fronta protiv opakog virusa, ispred ulaza u Internističku bolnicu na dirljiv način oprostile su se njene kolege i koleginice iz OB "Studenica" i Doma zdravlja, pišu "Novosti".

- Uz razoružavajući osmeh obraćala se svakom pacijentu sa posebnom pažnjom. Uvek ljubazna i beskrajno strpljiva, pedantna, precizna i odgovorna. A onda nas je te decembarske noći, tiho, onako kako odlaze anđeli, zauvek napustila. To je jedini ispit koji nije uspela da položi. Nebeska bolnica je sada bogatija jer u svojim odajama ima izvrsnog lekara, majku, ćerku, sestru, suprugu… Sa velikim poštovanjem čuvaćemo uspomenu na našu Nelu, doktorku anđeoskog lika i čarobnog osmeha – poručile su njene kolege.

Od doktorke Gordić ovom prilikom posebno su se oprostile i kolege sa Odeljenja pulmologije, direktor Opšte bolnice "Studenica" dr Zoran Mrvić, i dr Milan Parezanović, načelnik Infektivnog odeljenja.

- Ostalo je iza doktorke Nele mnogo rada, truda, pregleda, lečenih i izlečenih pacijenata.

Mnogo neprospavanih noći u brizi za zdravlje i život obolelih. Bila je budućnost pulmologije, a onda je iznenada, kao zvezda padalica, nestala na nebu - rekao je, pored ostalog, dr Parezanović.

- Draga Nela, počivaj u miru, ma koliko kratak bio tvoj život, svoju zemaljsku misiju si ispunila, a nama ostavila večno sećanje i tugu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.