UZMI RAČUN I POBEDI 2020: Sreća je konačno pogledala porodicu Stolić (FOTO)
Printscreen/ Srećna porodica Stolić, Foto: Printscreen

NAGRADNA IGRA

UZMI RAČUN I POBEDI 2020: Sreća je konačno pogledala porodicu Stolić (FOTO)

Četvoročlana porodica Stolić iz Prizrena koja već 21 godinu živi podstanarski u beogradskom Resniku nije krila sreću zbog sopstvenog krova nad glavom od 50 kvadratnih metara i najavila je da će svi zajedno u tom stanu nastaviti da žive

Objavljeno:

Porodica Stolić iz Beograda od danas je posle potisivanja ugovora u zgradi Vlade Srbije i vlasnik stana u Zemunskoj kapiji koji je osvojila u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

Glava kuće Branislav Stolić ugovor kojim je postao vlasnik stana potpisao je sa ministrom finansija Sinišom Malim i direktorom Republičke direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem.

Četvoročlana porodica Stolić iz Prizrena koja već 21 godinu živi podstanarski u beogradskom Resniku nije krila sreću zbog sopstvenog krova nad glavom od 50 kvadratnih metara i najavila je da će svi zajedno u tom stanu nastaviti da žive.

Ćerka Bojana zahvalila se u ime porodice, istakla da su presrećni i da rečima ne mogu da iskažu sreću a najavila je da će se opremanjem stana baviti odmah po useljenju.

- Dobiti u ovom trenutku stan to je veliko za našu porodicu - rekao je otac Branislav.

Sin Bojan potvrdio je da će svo četvoro Stolića da se usele u svoj stan i dodao da imaju još jednog brata koji već stvara sopstvenu porodicu.

Majka Ružica pozvala je glumca koji je bio za Stoliće srećne ruke i od 5,2 miliona koverata izvukao baš njihovu da bude prvi gost u novom stanu - na prvoj kafi.

1 / 2 Foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.