LOŠE SAM, GROZAN JE OSEĆAJ! Poznati doktor iz Čačka pomagao bolesnicima, SAD JE I SAM ZARAŽEN
Zaražen i on, Foto: RINA

korona vesti

LOŠE SAM, GROZAN JE OSEĆAJ! Poznati doktor iz Čačka pomagao bolesnicima, SAD JE I SAM ZARAŽEN

„Imam temperaturu i uopšteno osećam se veoma umorno i slomljeno, osećaj je zaista jako loš”

Objavljeno:

Rukovodilac Radnog tima za praćenje širenja korona virusa na teritorji grada Čačka, dr Mihailo Luković, zaražen je korona virusom i to posle više od devet meseci nadljudske i nesebične borbe sa virusom.

„Imam temperaturu i uopšteno osećam se veoma umorno i slomljeno, osećaj je zaista jako loš”, rekao je za RINU dr Luković.

Ovaj izuzetan stručanjak koji je sve vreme brinuo o građanima i odazivao se na pozive čak i posle ponoći i obavljao pregelde i u ovom trenutku, kada je i sam ugrožen, poslao je poruku svojim sugrađanima da se čuvaju, i apelovao na solidarnost.

„Sve moje kolege u ovoj višemesečnoj borbi sa koronom su na ivici izdržljivosti, zato još jednom molim sve zdravstvene radnike koji su u penziji, kao i one koji su u privatnoj praksi da nam pomognu, jer ako se ovako stanje nastavi naše pacijente neće imati ko da leči”, rekao je dr Luković.

Od početka pandemije korona virusa šef Radnog tima, dr Mihailo Luković kao i mnogi zdravstveni radnici bio je na meti napada preko pojedinih lokalnih portala i opozicionih političara, koji su u pitanje dovodili njegovu stručnost u ovom teškom vremenu iako je odmah stao u prve redove u borbi protiv pošasti.

(Espreso.co.rs/RINA.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.