Maja je moderni ženski Đepeto: Ona prati trendove i popravlja starke, rolere, klizaljke! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

žena zmaj

Maja je moderni ženski Đepeto: Ona prati trendove i popravlja starke, rolere, klizaljke! (FOTO)

Njeni spretni prsti mogu sve. Kako kaže, sve što je napravljeno rukom, ruka može i da popravi.
Objavljeno:

- Znate kakva je situacija - narod nema para. Za kvalitetne kožne cipele koje koštaju kao pola plate retko ko ima novca. Zato je svakom lakše da za malo para popravi neke stare...

Mlada mama, koja je možda jedina žena obućar u gradu ima čarobnu tajnu. Ona ima formulu zbog koje su je svi meštani Mirijeva zavoleli. Popravlja bukvalno sve, pa čak i ono što su neki obućari rekli da je nemoguće...

Odumiru nam legendarni zanati: Zoran je poslednji beogradski doktor za harmonike (FOTO) (VIDEO)

- Imam Ugg čizme koje sam mnogo platila. Kad su se isprljale o soli, istraživala sam kako mogu da ih očistim bez pranja. I otkrila sam kako se to radi. Jedna mušterija mi je došla s istim problemom i rekla da joj je njen obućar rekao da so ne može da se očisti s kože i da te čizme, a koje koštaju 200 evra - baci u smeće!

#hemijskociscenje #ugg #2016 #kisa #rain #fleke #cisto #nega #novo #belgrade #serbia

Фотографија корисника AIR ZAK Obucar (@airzak_obucar) дана

- Ostavila je čizme kod mene, i posle nekoliko dana ih je dobila kao nove, potpuno očišćene. Sve se može, samo je poenta da li neko hoće da se potrudi.

Da je Maja pravi "fensi" obućar svedoči i činjenica da otklanja sva oštećenja i na starkama, koje su se poslednje dve godine vratila na velika vrata modne industrije. Krpi, namešta petu, namešta đon. Stare starke kasnije su - kao nove.

foto: Filip Plavčić

I kad se kaže obućar - misli se na sve vrste obuće! Ona popravlja i rolere, i klizaljke... Kopče i kopčice, pocepane čičak kopče - ona sve sređuje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.