Poruka frajera iz BG hit na mrežama: Devojke prestanite, izgledate kao meso u vitrinama!
Foto: Facebook/Capitano

objasnio

Poruka frajera iz BG hit na mrežama: Devojke prestanite, izgledate kao meso u vitrinama!

On se na Fejsbuku predstavlja kao Capitano, a njegov status je izazvao potpunu euforiju na društvenim mrežama
Objavljeno: 17:46h

"Da li zaista želite da budete deo vitrine sa izloženim mesom koje se naravno jednom upotrebi, zasiti se čovek, i sledeći dan gleda drugo parče?", zapitao se jedan momak poreklom iz Like a koji trenutno živi u Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On se na Fejsbuku predstavlja kao Capitano, a njegov status je izazvao potpunu euforiju na društvenim mrežama.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

Njegovo viđenje fotografija devojaka po društvenim mrežama vam prenosimo u celosti... "Hajde da probamo da budemo realni u narednih nekoliko redova. Neko vreme samo hteo da uradim ovakvu fotku, čisto da razjasnimo nešto. Realno i objektivno gledano 99 od 100 muškaraca bi, na samo ovo prikazano na fotkama, reklo da bi spavalo sa svakom devojkom sa fotke. Lepe zadnjice, dopadljive poze, pa zašto da ne?"

Ali, druga činjenica je da bi bar 95 od tih 99 muškaraca samo spavalo sa dotičnim devojkama i nikad im se više javilo, eventualno možda kad ponovo dobiju potrebu, a nemaju novu zadnjicu za date potrebe. Da li su ti muškarci krivi za taj pristup? Pa donekle i jesu, poprilično je površan. Ali, da li je tim muškarcima ponuđeno nešto posebno više od tona i brda istih fotki, istih poza, istih filtera, istih prikaza koji nemaju na šta drugo da inspirišu osim na bazične instinke?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.