SRBIJA SE OPRAŠTA OD SNEŽANE! Ubila ju je leukemija, poruke koje joj pišu PARAJU SRCE (FOTO)
Tuga, Foto: Printscreen budihuman.rs

potresno

SRBIJA SE OPRAŠTA OD SNEŽANE! Ubila ju je leukemija, poruke koje joj pišu PARAJU SRCE (FOTO)

Poslednja poruka majci dvojice dečaka

Objavljeno:

Preminula je Snežana Ćeferjanović (37) iz Podgorca kod Boljevca, kojoj je sredinom godine dijagnostikovana akutna mijeloblastna leukemija (AML). Vest je danas saopštena u Fejsbuk grupi u kojoj se prikupljala humanitarna pomoć za njeno lečenje u Istanbulu.

- Dok se prepiremo ko je u pravu, a ko ne, dok se pitamo da li neko vara ili ne, dok se nastavljamo sa teorijama i sumnjama i pišemo bezvezne komentare, Snežana Ćeferjanović nije dočekala sutra. Shvatate li šta je život, ili je za vas život samo tražiti krivce u svemu i tražiti mane, koje svi imamo?

Ništa ne može promeniti događaje u prošlosti, ali možemo promeniti budućnost! Dokazali smo to! Snežana, oprosti nam svima, možda nije moralo ovako da bude. Trošimo energiju na loše stvari, umesto da se fokusiramo na jedine bitne. Neka ti je večna slava i da te anđeli čuvaju. Saučešće porodici i prijateljima - stoji u poruci administratora stranice.

foto: Printscreen budihuman

U Fejsbuk grupi Budi human - humanitarne licitacije, ranije je navedeno kako je Snežani bilo potrebno 150.000 evra za lečenje u inostranstvu. Prema poslednjim navodima, bilo je sakupljeno tek oko 20.000 evra.

Za njeno ozdravljenje slale su se poruke na 3030, ukucavanjem broja 872. Licitiralo se slagalicu, štafelaj, nakit... Pre dva dana, kada smo pisali o tome, na red je došla i ikona iz Rusije.

Druge majke apelovale su na članove grupe prilože novac baš za Snežanu kako bi ponovo bila u zagrljaju dece.

Za njom su ostali suprug i dvojica sinova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.