Pogledajte brutalnu tuču radnika AMSS - a i vlasnika servisa automobila u Leštanima! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / vestionline

Jezivi snimak!

Pogledajte brutalnu tuču radnika AMSS - a i vlasnika servisa automobila u Leštanima! (VIDEO)

Ovaj nesvakidašnji događaj desio se u subotu uveče, a sve su snimile bezbednosne kamere ispred Jankovićeve firme AMC SpiN
Objavljeno: 23:16h

Radnici Auto-moto saveza Srbije (AMSS) upali su u radionicu Nenada Jankovića u Leštanima kraj Beograda i pretukli ga, besni što je popravljao automobil porodice kojoj se, na putu iz Turske ka Nemačkoj, vozilo pokvarilo na prilazima Beogradu.

Nakon što je izašao iz Urgentnog centra, Nenad Janković je za "Vesti" opisao šta se dogodilo pošto su u dvorište ispred njegove radionice došla tri vozila AMSS-a iz kojih je izašlo sedam besnih mladića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Porodici iz Turske pokvario se audi kod Bubanj potoka i moje šlep vozilo ih je dovuklo do radnje. Pošto već 23 godine sarađujemo sa nemačkim osiguranjem ADAC i nikada nismo imali reklamaciju, pozvao sam ih i objasnio o kakvom je kvaru reč, te da je cena popravke 180 evra, sa čime su se složili. I vozač iz Turske se složio sa cenom - rekao je Janković.

foto: Printscreen / Youtube / vestionline

Međutim, u tom momentu počinju i Jankovićeve muke. Ubrzo su u dvorište ispred njegove radionice došla tri automobila AMSS-a.

- Iz njih su izašli, koliko je meni poznato, radnici AMSS-a. Bili su besni, a ja sam pokušao da im objasnim da sam zvao ADAC i da sam dogovorio popravku. Objasnio sam im i da je Turčin pristao na popravku i da ne znam u čemu je problem. Oni su tada počeli da se agresivno ponašaju, da vuku Turčina za ruku da pođe s njima, ali on nije pristao. U jednom trenutku sam osetio kako me neko udara sa leđa i kako padam - dodaje Janković.

Srećom, u tom momentu do servisa je stigao i Nenadov brat blizanac Predrag Janković.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.