SMATRAMO DA TO NIJE NAČIN BORBE ZA NAŠA PRAVA: ,,Ivent Industrija'' nije učestvovala u protestu ispred Ministarstva
Nisu protestovali, Foto: Printscreen/N1

DEMANTI

SMATRAMO DA TO NIJE NAČIN BORBE ZA NAŠA PRAVA: ,,Ivent Industrija'' nije učestvovala u protestu ispred Ministarstva

Ivent industrija se razlikuje u odnosu na restorane, barove, klubove, turističke agencije, hotele, freelancer-e i slične grupe koje su juče organizovale protest

Objavljeno:

Na osnovu informacija koje su već neki mediji objavili i na osnovu netačnih podataka koji su izneli organizatori protesta koji je održan 02.12.2020. ispred Ministarstva finansija, udruženje ,,Ivent Industrija'' Srbije saopštava da nije učestvovalo u tom protestu, kao ni članovi udruženja pojedinačno nisu uzeli učešće u tom skupu.

I pored teške situacije u kojoj se nalazi naša branša smatramo da protesti u ovom trenutku nisu način borbe za naša prava.

Ivent industrija se razlikuje u odnosu na restorane, barove, klubove, turističke agencije, hotele, freelancer-e i slične grupe koje su juče organizovale protest iz prostog razloga što oni svi tako rade, a nama je zabranjen rad još od 15. marta.

Udruženje i dalje nastoji da ostvari komunikaciju sa svim državnim organima, pre svega Ministarstvom finansija, Ministarstvom privrede i predsednicom Vlade te ih ovom prilikom još jednom molimo da nas pozovu na razgovor kako bi probali da nađemo rešenje za situaciju u kojoj se nalazi cela ivent industrija kojoj je zabranjen rad već deset meseci.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.