PREDSEDNIK OPŠTINE LAZAREVAC: Krucijalan problem rešavamo u 2021. godini
Bojan Stević, Foto: Foto: Facebook/ Opština Lazarevac

razvoj opštine

PREDSEDNIK OPŠTINE LAZAREVAC: Krucijalan problem rešavamo u 2021. godini

Što se tiču lokalnih projekata u nastupajućoj 2021. godini koji za cilj imaju da podignu standard života građana u opštini Lazarevac, prioritet je rešavanje krucijalnog problema

Objavljeno: 11:28h

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević najavio je rešavanje pitanja vodosnabdevanja u Opštini i naglasio da je to krucijalan problem sa kojim se susreću građani ovog mesta.

“Što se tiču lokalnih projekata u nastupajućoj 2021. godini koji za cilj imaju da podignu standard života građana u opštini Lazarevac, prioritet je rešavanje krucijalnog problema vodosnabdevanja. To ne možemo da rešimo bez podrške Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Po pitanju tog problema već smo krenuli zajedničkim snagama u saradnji sa timom koji stoji ispred predsednika, uz podršku grada Beograda, zajednički snagama rešavamo taj problem u Lazarevcu”, rekao je predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta Gradske opštine Lazarevac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove Gradske opštine Lazarevac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.