SUTRA VREME KAO ROLERKOSTER: Ujutru će da mrzne, a popodne TOTALNI PREOKRET
Sunčano vreme/ilustracija, Foto: Beta/Dragan Gojić

vremenska prognoza

SUTRA VREME KAO ROLERKOSTER: Ujutru će da mrzne, a popodne TOTALNI PREOKRET

Slabljenje košave početkom naredne sedmice kada se očekuje prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom.

Objavljeno:

U Srbiji će sutra, nakon jutarnjeg mraza i magle, tokom dana biti pretežno sunčano u većini krajeva, osim u Timočkoj Krajini, dok se u zapadnim i jugozapadnim krajevima posle podne očekuje postepeno povećavanje oblačnosti, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni, u južnom Banatu sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura od minus šest do minus dva, najviša dnevna od dva do šest stepeni Celzijusa.U Srbiji će se do kraja sedmice zadržati vetrovito, u većini krajeva malo i umereno oblačno, suvo i osetno toplije, samo je u četvrtak uz više oblačnosti ponegde moguća slaba kiša. U Timočkoj Krajini tokom čitavog perioda ; oblačno i tmurno.

Slab jutarnji mraz u većini mesta zadržaće se još u četvrtak, a zatim se očekuje porast i jutarnje temperature. U košavskom području će duvati umeren, povremeno jak jugoistočni vetar, u južnom Banatu, Pomoravlju i Podunavlju sa udarima olujne jačine. Slabljenje košave početkom naredne sedmice kada se očekuje prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom.

Biometeorološka prognoza za sredu 2. decembar 2020: Relativno povoljni uslovi za većinu hronično obolelih, samo se izvesna opreznost savetuje reumatičarima i psihičkim bolesnicima. Smanjenje radne sposobnosti i depresija su moguće meteoropatke reakcije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.