BAJAGA JE JEDVA IZUSTIO DVE REČENICE POSLE SMRTI MIŠE ALEKSIĆA: Pre samo nekoliko dana uputio mu je dirljivu poruku
Bajaga, Foto: printscreen

VELIKA TRAGEDIJA

BAJAGA JE JEDVA IZUSTIO DVE REČENICE POSLE SMRTI MIŠE ALEKSIĆA: Pre samo nekoliko dana uputio mu je dirljivu poruku

Miša je bio zaražen koronavirusom, te se od 13. novembra nalazio na lečenju u KBC “Bežanijska kosa”

Objavljeno:

Bas gitarista rok grupe Riblja čorba Miša Aleksić preminuo je u 68. godini od posledice koronavirusa. Njegov dugogodišnji prijatelj Momčilo Bajagić Bajaga, kratko je prokomentarisao za Nova.rs da se oseća užasno jer mu je, kako kaže, preminuo jedan od najboljih prijatelja, kolega i kum.

“Umro mi je prijatelj, saznao sam pre minut. Užasno mi je zato što mi je umro jedan od najboljih prijatelja, to je sve što mogu da kažem”, kratko je rekao Bajaga za Nova.rs.

Miša je bio zaražen koronavirusom, te se od 13. novembra nalazio na lečenju u KBC “Bežanijska kosa”, a nedavno mu se stanje pogoršalo, te je završio na respiratoru. Danas je preminuo.

Preminulom muzičaru je, tokom lečenja, reči podrške uputio upravo Bajaga sa svojim “Instruktorima”.

Na svom zvaničnom Instagram profilu grupa je objavila sledeće:

“Miša Aleksić, basista Riblje čorbe, kum i veliki prijatelj Momčila Bajagića, zaražen je virusom korona i u teškom je stanju. Prema rečima ćerke Mine, Miša je u poslenja tri dana na respiratoru i bori se za život. Bajaga, u svoje i u ime Instruktora, šalje poruku podrške Miši”, napisali su, i dodali:

“Drži se kume, stari majstore. Mnoge si stvari do sada sa uspehom prošao, pa sam siguran i verujem da ćeš i ovo zlo da pobediš. Čim ozdraviš, čekamo te na Tašu na probi. Znaš da ima nekih stvari koje bez tebe ne vredi svirati. Vole te Bajaga i ekipa!”

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.