SUTRA PRVO IZVLAČENJE KOVERATA ZA NAGRADU IGRU "UZMI RAČUN I POBEDI"! Biće i direktan prenos
Uzmi račun i pobedi, Foto: Printscreen/Youtube

VAŽNO

SUTRA PRVO IZVLAČENJE KOVERATA ZA NAGRADU IGRU "UZMI RAČUN I POBEDI"! Biće i direktan prenos

Prvo izvlačenje, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", prvih pet automobila i stan u Beogradu, biće organizovano sutra, uz direktan prenos na Prvom programu Radio televizije Srbije.

Objavljeno:

Prvo izvlačenje, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", prvih pet automobila i stan u Beogradu, biće organizovano sutra, uz direktan prenos na Prvom programu Radio televizije Srbije.

Gradjani su od 15. oktobra do danas poslali 3,15 milona koverata sa prikupljenim fiskalnim računima, saopštila je Vlada Srbije, koja je i organizator nagradne igre.

Građani, kako je navedeno, još uvek imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova, a sve koverte koje su blagovremeno ubačene u poštanske sandučiće, naći će se sutra u bazenu u TV studiju i biće u konkurenciji za nagrade u izvlačenju od 17.55.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Sve pristigle koverte ravnopravno konkurišu za nagrade, bez obzira na odlaganje prethodnog izvlačenja do kojeg je moralo da dodje usled proglašenja trodnevne žalosti u Srbiji, objavila je ranije Vlada Srbije.

Kako je tada precizirano, nagrade iz odložene emisije biće dodeljene 26. decembra, u okviru novogodišnjeg izvlačenja, poslednjeg u prvom krugu, kada će srećne dobitnike obradovati 10 automobila FIAT "500L" i dva stana u prestonici – jedan u Zemunskim kapijama i jedan u Beogradu na vodi.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi gradjani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti, a slanje koverata je besplatno.

Na poledjini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020".

Organizacija nagradne igre jedna je od aktivnosti predvidjenih Nacionalnim programom za suzbijanje sive ekonomije, a naslanja se na pozitivna iskustava iz prethodnih godina.

Prema istraživanju NALED-a, u prethodnom krugu nagradne igre - Uzmi račun i pobedi 2018, učestvovalo je 41 odsto gradjana Srbije, direktno ili preko članova porodice, koji su poslali više od 107 miliona fiskalnih računa i slipova, minimalne procenjene vrednosti od 37,4 milijardi dinara.

Sve informacije o nagradnoj igri gradjani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.