JEDINA MERA KOJA MOŽE DATI REZULTAT JESTE DA SE ZATVORI SVE: Lončar uputio VAŽAN APEL!
Zlatibor Lončar, Foto: Beta/Slobodan Miljević

smirivanje situacije

JEDINA MERA KOJA MOŽE DATI REZULTAT JESTE DA SE ZATVORI SVE: Lončar uputio VAŽAN APEL!

U kovid bolnici nema posete, kakva je razlika u kom ste gradu kada sa porodicom možete da se čujete samo telefonom

Objavljeno:

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je večeras da je trenutno registrovano 2.340 zaraženih zdravstvenih radnika virusom korona, a da je 62 na bolničkom lečenju.

Lončar je za RTS kazao da su to ozbiljni resursi i ljudi koji već više od osam meseci rade u kovid sistemu.

Kako je naveo, smirivanje situacije zavisi samo od jedinstva i sloge, odnosno da se svi građani s medicinskim radnicima ujedine u borbi protiv virusa korona tako što će narednih nekoliko nedelja izbegavati kontakte.

- Jedina mera koja može dati rezultat jeste da se zatvori sve - kazao je Lončar i pozvao građane da poštuju propisane mere i da izbegavaju kontakte.

Kada je reč o bolničkim kapacitetima, on je rekao da za sada ima mesta za sve koji iziskuju bolničko lečenje, ali da ne mora da znači da će to biti u Beogradu i apelovao na sve da ne prave dodatni problem zdravstvenim radnicima buneći se zato što ne mogu da budu hospitalizovani baš u Beogradu, a žive u tom gradu, prenosi Tanjug.

- U kovid bolnici nema posete, kakva je razlika u kom ste gradu kada sa porodicom možete da se čujete samo telefonom - kazao je Lončar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.