Wellport - sigurna luka za one koji žele mir i privatnost
Prelepo je, Foto: Wellport

RAJ U BEOGRADU

Wellport - sigurna luka za one koji žele mir i privatnost

Prvi stanari ovog stambenog kompleksa su se već uverili u sve prednosti života u ovoj oazi mira koja se nalazi na idealnoj lokaciji

Objavljeno:

Živimo brzo. Obaveza je mnogo. Izazovi nas svakodnevno prate. Zbog toga nam je svima potrebno jedno mirno mesto, samo naša sigurna luka koja nam pruža utočište i daje snagu za nov uspešan dan.

Takvo mesto postoji. Zove se Wellport i nalazi se na Novom Beogradu. To je prvi kondominijum u tom delu grada, projekat izraelske kompanije Shikun & Binui Group. Prvi stanari ovog stambenog kompleksa su se već uverili u sve prednosti života u ovoj oazi mira koja se nalazi na idealnoj lokaciji. Wellport je ušuškan u delu grada koji je izolovan od gradske vreve, a istovremeno dovoljno blizu svega što je potrebno za udoban život. Škole, fakulteti, institucije kulture, šoping centri, ali i predstavništva velikih domaćih i inostranih kompanija udaljeni su na samo nekoliko minuta hoda ili vožnje prevozom. Takođe, reka, šetalište i biciklistička staza nalaze se u neposrednoj blizini.

foto: Wellport

Osim lokacije, Wellport se na tržištu izdvaja i čitavim nizom ostalih pogodnosti koje nudi svojim stanarima. Savremeni stambeni kompleks ima kartični pristup, podzemna parking-mesta i video nadzor, čitače tablica, recepciju 24/7 i profesionalno obezbeđenje. Svi stanovi su pripremljeni za brzu implementaciju Smart House sistema pomoću kojeg je moguće daljinski upravljati roletnama, bojlerom, podnim grejanjem, klima-uređajem, kalorimetrom, osvetljenjem…

Posebna pogodonost prvog kondominijuma na Novom Beogradu je privatni park sa igralištem za decu i prostorom za kućne ljubimce, koje mogu da koriste isključivo stanari, kao i teretanu na otvorenom. Zamislite koliko je lepo kada se nakon napornog radnog dana opustite u raskošnom zelenilu koje se nalazi tik uz vaš stan, i to samo vi i eventualno neko od vaših komšija. Taj mir, ali i bezbrižnost, su neprocenjivi.

foto: Wellport

Ono zbog čega je Wellport naročito popularan je činjenica da je to isključivo stambeni kompleks. To znači da neće biti lokala za prodavnice i ostale uslužne delatnosti, neće biti kafića, restorana… Samo stanovi i samo uživanje. Tom miru, koji je za mnoge danas luksuz, teži svako ko za sebe i svoju porodicu želi samo najbolje.

Uverite se i sami. Posetite pokazni stan i prodajnu kancelariju koji se nalaze u Ulici Tadije Sondermajera 1. Tamo će vas dočekati ljubazni stručnjaci vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupe i ekskluzivni je zastupnik za prodaju Wellport stanova. Njihov stručni tim provešće vas kroz sve faze kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova i stručnog savetovanja pri biranju najboljeg strukturnog rešenja, sve do konačnog odabira doma i primopredaje ključeva.

Krenite ka svojoj sigurnoj luci koja vas čeka…

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.