Podeli praznično raspoloženje, jer ove godine najlepši poklon si ti!
Podeli praznično raspoloženje, Foto: Promo

STIŽE VREME DARIVANJA

Podeli praznično raspoloženje, jer ove godine najlepši poklon si ti!

Novogodišnji praznici su vreme koje nas podseća da pored ubrzanog tempa života koji vodimo, treba da zastanemo na trenutak i izdvojimo vreme za one koje volimo

Objavljeno:

Coca-Cola reklame su postale deo praznične tradicije i uvek nas podsećaju da vreme darivanja stiže. Ove godine nam poručuje da bez obzira na to gde se nalaziš, treba da izdvojiš vreme za one koje voliš, jer upravo je to ono što praznike čini najdragocenijim dobom godine.

Iako nam je godina u kojoj se nalazimo donela veliku neizvesnosti, ipak nas je naučila da uprkos tome što nekada fizičko prisustvo nije moguće, naše vreme i ljubav uvek možemo pružiti jednim pozivom ili porukom.

Novogodišnji praznici su vreme koje nas podseća da pored ubrzanog tempa života koji vodimo, treba da zastanemo na trenutak i izdvojimo vreme za one koje volimo i stvaramo trenutke kojih ćemo se uvek rado sećati. Treba da budemo zahvalni na svemu što imamo, da su sitnice one koje treba da nas čine radosnim i da najlepši poklon koji nekome možemo da damo, smo upravo mi, sami.

Pokreni praznično raspoloženje malim dragocenim trenucima za koje ti nije potreban razlog. Pokloni svoje vreme najbližima, pošalji poruku osobi koju voliš i izmami joj osmeh. Pozovi dragu osobu i pitaj je kako je provela dan, jer će joj to značiti. Budi prisutan. Obraduj najmilije video pozivom ili ih pozovi na ručak. Potrudi se da stvaraš što više trenutaka koji će ti jednog dana izmamiti osmeh i budi zahvalan na njima, bez obzira na poteškoće sa kojima se suočavaš.

Ove godine Coca- Cola ti poručuje da izdvojiš vreme za one koje voliš, jer upravo je to ono što praznike čini najdragocenijim dobom godine.

Pogledaj do sada najemotivniji novogodišnji Coca-Cola TV spot i neka ti vreme provedeno sa najdražima i zahvalnost na tome što imaš, bude na prvom mestu, jer se novogodišnja čarolija upravo krije u tebi, bez obzira na to gde se nalaziš.

Kao nikada do sada budi prisutan, jer OVE GODINE, NAJLEPŠI POKLON SI TI!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.