NE NASEDAJTE NA OVU GLUPOST! Po Fejsbuku se širi LAŽNA poruka o koroni, IGNORIŠITE nebulozu, postoji samo 1 istina
Ilustracija, Foto: Fonet

šok

NE NASEDAJTE NA OVU GLUPOST! Po Fejsbuku se širi LAŽNA poruka o koroni, IGNORIŠITE nebulozu, postoji samo 1 istina

Poruka se poziva na Ministarstvo zdravlja u Nemačkoj

Objavljeno: 24.11.2020. 12:39h

Viralna poruka koji su šerovali mnogi građani Srbije na društvenim mrežama, pre svega ima za cilj da digne paniku, ali i "raskrinka" još jednu "teoriju zavere" o korona virusu.

Naime, poruka se poziva na Ministarstvo zdravlja u Nemačkoj koje je "otkrilo da je korona zapravo obična bakterija koja zgrušava krv", kao i da je od "životne važnosti podeliti ovu poruku u što većem broju".

Ujedno, panična poruka navodi da je "kovid-19 zapravo bakterija koja pojačana 5G zračenjem izaziva upale i hipoksiju", kao i da su dovoljna tek tri leka da bi se ova "bakterija" izlečila.

Naravno, u pitanju su lažne informacije koje ni u jednom momentu ne stižu iz Ministarstva zdravlja Nemačke već su plod bujne mašte pojedinca sklonog teorijama zavere.

Uostalom, naučnici su odavno dokazali da 5G mreža nema nikakve veze sa korona virusom, a da je u pitanju bakterija, a ne virus suvišno je čak i govoriti.

Poruku koja kruži mrežama i koju bi trebalo da ignorišete, prenosimo vam u celosti:

HITNO * POSLEDNJE VESTI MEĐUNARODNE

*Konačni uzrok COVID-a pronađen u Nemačkoj*

Nemački lekari nisu se povinovali zakonu Svetske zdravstvene organizacije SZO, koji nalaže da se ne rade obdukcije preminulih od korona virusa i ustanovili su da ovo NIJE VIRUS, već BAKTERIJA koja izaziva smrt. To dovodi do stvaranja krvnih ugrušaka i smrti pacijenta.

Nemačka pobeđuje takozvani COVID-19, koji nije ništa drugo do “široko rasprostranjena intravaskularna koagulacija“ (tromboza). A način da se nosimo sa tim, odnosno njegovim lečenjem, je pre svega ASPIRIN, kao antikoagulans.

Ovu senzacionalnu vest za ceo svet pripremili su nemački lekari obdukcijom leševa koje je proizveo COVID-19.

Takođe, prema nemačkim patolozima, nikada nisu bile potrebne mehaničke ventilacije i jedinice za intenzivnu negu.

CSecha u Nemačkoj započela je promenu protokola- Lek je već bio poznat, ili SZO o tome nije obavestila Kineze. Za SZO je to samo BIZNIS.

Prenesite ovo svojoj porodici, svim komšijama, poznanicima, prijateljima, koleginicama, kolegama, itd, i uopšteno svima u okruženju.

COVID-19 nije virus, kako su nas naveli da verujemo. To je bakterija koja, kada je pojačana 5G elektromagnetnim zračenjem, izaziva upale i hipoksiju.

Sve što je potrebno, to je da uradite sledeće: uzmite Aspirin 100 mg i Apronaks ili Paracetamol.

Zašto?

Jer je dokazano da COVID-19 zgušnjava krv, stimulišući osobu da razvije trombozu. Jer krv nije zasićena kiseonikom pa se zgušnjava, a protok u srcu i plućima usporava, osoba ne može da diše i brzo umire.

U Nemačkoj su prekršili protokol koji je preporučila SZO i uradili obdukciju tela (leša) preminulog od COVID-19. Kada su otvorili telo, ruke, noge i druge delove tela, shvatili su da u venama ima zgrušane krvi. Sve vene i arterije bile su ispunjene krvnim ugrušcima ometajući normalan protok krvi i dopiranje kiseonika u sve organe, a najviše u mozak, srce i pluća i usled toga pacijent na kraju umire.

Već znaju za ovu dijagnozu, a nemačko Ministarstvo zdravlja odmah je promenilo protokole lečenja za COVID-19 i počelo da prepisuje 100 mg Aspirina i Apronaksa svojim zaraženim pacijentijma.

REZULTAT:

Pacijenti su počeli da se oporavljaju i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja pustilo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.

HITNO:

Podelite sve ove informacije i učinite ih odmah javnim. Kod nas takođe lažu i manipulišu ovom pandemijom. Svaki dan naš predsednik kaže da su to podaci i statistika. Ako objavi prave podatke (da bi spasio građane), pretiće mu “svetska elita” - svetska vlada iz senke.

Znamo da su sve vlade sveta obavezne da se pridržavaju preporuka SZO, ali Nemačka je prekršila tu normu SZO-a i biće tužbi po celom svetu - zbog prikrivanja tolikog broja smrtnih slučajeva i kolapsa ekonomije mnogih zemalja sveta. I svi će razumeti zašto je izdato naređenje da se tela preminulih odmah pokopaju bez obdukcije i označe kao kontaminirajuća.

U našoj je moći da pokažemo istinu i nadamo se da ćemo spasiti mnoge živote.

Bonus video:

(Espreso.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media