DOM PORODICE TATARI JE PO 2. PUT ODBRANJEN: Uprkos koroni, izvršitelj hteo da ih izbaci na ulicu, ali nije uspeo
Okupio se veliki broj prijatelja i solidarnih komšija, Foto: Printscreen/Facebook

SOLIDARNOST NA DELU

DOM PORODICE TATARI JE PO 2. PUT ODBRANJEN: Uprkos koroni, izvršitelj hteo da ih izbaci na ulicu, ali nije uspeo

Gradski štab je juče pozvao građane Novog Sada na solidarnost kako bi se zaštitili od epidemije

Objavljeno: 12:53h

Po drugi put, uz solidarne prijatelje i komšije, branimo od iseljenja iz jedinog doma porodicu Tatari iz Veternika. Ekipa ,,Za krov nad glavom'' se nalazi na adresi Novosadski put 77, i poziva sve ljude koji su u mogućnosti da prisustvuju.

Iako su na snazi vanredne mere i zabrana okupljanja, to nije sprečilo izvršitelja i policiju da ih prekrše u pokušaju da isele porodicu sa malom decom na ulicu po zimi.

Gradski štab je juče pozvao građane Novog Sada na solidarnost kako bi se zaštitili od epidemije.

,,Evo, mi smo primorani da se ovako solidarišemo jedni sa drugima.Pitamo Komoru javnih izvršitelja i nadležne institucije da li se ovako pokazuje solidarnost sa građanima?''

Izvršitelj upravo pokušava da iseli višečlanu porodicu Tatari iz jedinog doma u Veterniku. Iako je sudski postupak pun nepravilnosti i još uvek nije okončan, izvršitelj uz asistenciju policije u jeku pandemije pokušava da pošalje ove ljude na ulicu.

,,Međutim, okupio se veliki broj naših drugarica i drugova, solidarnih komšija i prijatelja kako bi upravo to sprečili.''

Jedan čovek iz ekipe koja je došla da izbaci porodicu je više puta ponovio da je pozitivan na korona virus, ali je ipak odlučio da dođe, navode iz Krova nad glavom.

Iseljenje je odloženo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.