OD 14 DO 28 GODINE SAM SPAVALA SA UKUPNO 34 RAZLIČITA LIKA: Ispovest ove SRPKINJE je zapalila INTERNET!
Ilustracija, Foto: Profimedia

OSUĐENA

OD 14 DO 28 GODINE SAM SPAVALA SA UKUPNO 34 RAZLIČITA LIKA: Ispovest ove SRPKINJE je zapalila INTERNET!

Od 14 do 28 godine sam spavala sa ukupno 34 različita lika, ili za jedno veče ili kombinacije, da bi tek kasnije shvatila kako je moj promiskuitet rezultat moje nesređenosti u glavi...

Objavljeno:

Web sajt ''Ispovesti'' već godinama je bezbedno mesto za deljenje ličnih priča sa milionima čitalaca.

Sam sajt promoviše se rečenicom da je ''mesto gde možete reći sve što vam leži na duši''.

Neke priče su manje, neke više zanimljive, a jedna je posebno privukla našu pažnju. Naime, jedna anonimna devojka podelila je svoju životnu priču i načinu života koji je vodila. Priču vam prenosimo u celosti:

''Ljudi, čuvajte svoju čast, obraz i integritet, jer jednom kad ih izgubite, više nema nazad za života! Od 14 do 28 godine sam spavala sa ukupno 34 različita lika, ili za jedno veče ili kombinacije, da bi tek kasnije shvatila kako je moj promiskuitet rezultat moje nesređenosti u glavi, pogrešnih prioriteta, nesposobnosti suštinskog iskazivanja emocija, laganja same sebe i duboke praznine u duši. Iako imam 35 godina, bez polnih bolesti (hvala Bogu) i takav način života je uveliko iza mene, apsolutno niko me ne shvata ozbiljno kada tražim nekoga za dugu vezu, i svaki pokušaj bih prekinula jer su muškarci samo tražili seks od mene. Isto tako kad god prokomentarišem da mi se ne sviđa nečije ponašanje prema meni ili meni dragim osobama, uvek me dočeka komentar tipa "Ma ti mi kažeš, kao da si bila išta bolja." ili "Ti si našla da pričaš o moralu". Iako sam svesna da će me to sve pratiti doživotno, to boli i ne mogu da se pomirim s tim da sam sebi nepovratno smanjila kvalitet života''.

foto: Printscreen/Ispovesti

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.