SAMOHRANA MAJKA JE ŽRTVA NASILJA, IMALA JE 2 PUTA TUMOR, KOJI JOJ SE VRATIO: Duguje za kiriju, a nedostaje i HRANA
Žrtva nasilja, ilustracija, Foto: Printscreen, Profimedia

tuga

SAMOHRANA MAJKA JE ŽRTVA NASILJA, IMALA JE 2 PUTA TUMOR, KOJI JOJ SE VRATIO: Duguje za kiriju, a nedostaje i HRANA

Žena je dva puta operisla tumor dojke, koji se nažalost ponovo vratio, i to na karlici..

Objavljeno:

Milorad Jurković, poznatiji u javnosti kao stolar Mile i za vreme pandemije koronavirusa pomaže onima koji ne mogu sami. Naime, ovaj poznati srpski humanitarac, pokazao je koliko srce ima i kada je najteže.

Naime, on je dokazao da ni zaraza ne može da ga zaustavi, pa tako hrabri Mile odnosi pomoć onima koji ne mogu sami.

Sada, Miletu treba naša pomoć kako bi pomogao ženi koja se nalazi u teškoj materijalnoj sitaciji, a pritom je pobegla od nasilnika.

Naime, žena je dva puta operisla tumor dojke, koji se nažalost ponovo vratio, i to na karlici.

U pitanju je samohrana majka koja je podtsnar sa sinom i bori se svim silama da detetu omogući osnovno za život. Da stvar bude gora, ona je i žrtva nasilnika koji pritom ima zabranu prilaska koju neprekidno krši. Čak i kada ga privedu, policija ga ubrzo pusti, a noćna mora ove žene postaje još gora.

- Kažu Mile ti se mnogo toga nagledaš i mnogo vidiš. Na sreću tako je ali i na nesreću... Trenutno imamo jednu situaciju žene koja je operisala 2 puta tumor dojke koji se na žalost opet vratio a sada je otkrivem i na karlici. Samohrana majka koja je podstanar sa sinom i bori se, radi da bi uspela detetu da osigura osnovno. Mnogo je takvih slučajeva na žalost ali ovo me je posebno pogodilo i proradio je u meni onaj moj inat a opisaću i zašto jer se ne bojim nikoga osim Boga. Ova žena je žrtva nasilja od nasilnika koji ima zabranu prilaska ali koju ne poštuje već konstantno vrši nasilje a kad bude priveden bude brzo pušten i to više puta. Kakvu vezu ima ne znam niti me zanima ja nemam nikakvu i u ovo ulazim spreman na sve. Dobro sam upoznat sa celom pričom i idem glavom tamo gde neko nebi ni nogom napisao je stolar Mile na svom Fejsbuk nalogu.

Kako je dodao, ona duguje dve kirije za stan od 140 evra, a stiže i treća. Pritom, potrebna joj je pomoć sa plaćanjem struje, plina, a nedostaje joj i hrana. Sve to je potrebno rešiti kako bi ona i njen sin imali osnovno za život.

- Ne bih dalje, sudski proces je u toku, a svoje lično mišljenje bolje da zadržim za sebe i dovoljno je da želim da pomognemo ovoj ženi i njenom detetu. Dečak nosi obuću 44-45 zavisi od kalupa i ima dosta visok ris na nozi. Odeća je L XL...npr donji deo trenerke je L. Slike koje vidite su podlivi od udaraca, davljenja,uvrtanja ruku... Ja znam gde se oni nalaze i imam sve njihove podatke ali ih nikome neću dati i takav je dogovor sa njom da možete samo preko mene uputiti pomoć ko kako može da pomogne i spram svojih mogućnosti. Ko ne veruje neka preskoči ovo slobodno. Ponavljam...znam u šta se upuštam i znam dobro zašto ovo govorim i molim one koje treba da molim da mi ne staju na put i ne sprečavaju me. Sve je dobro dok molim, a ko me dobro zna taj zna i moje "mane" da sam na ovakve stvari i decu jako osetljiv . Ako možete da pomognete ne pišite mi poruke po zidu već U INBOX SA PORUKAMA jer tu vidim jasno i mogu da odgovorim. Jako sam revoltiran sa ovim. Hvala što ste pročitali, napisao je stolar Mile i zamolio sve ljude dobre volje da pomognu ovoj napaćenoj ženi, samohranoj majci.

Ukoliko želite da date svoj doprinos, pišite stolaru Miletu u INBOKS na Fejsbuku.

Kažu Mile ti se mnogo toga nagledaš i mnogo vidiš. Na sreću tako je ali i na nesreću... Trenutno imamo jednu situaciju...

Posted by Stolar Mile on Субота, 07. новембар 2020.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.