STIGLA ODLUKA KRIZNOG ŠTABA, TIČE SE MERA! Da li će se autobusi od utorka zaustavljati na svim stajalištima?!
Foto: Emilija Jovanović

važno!

STIGLA ODLUKA KRIZNOG ŠTABA, TIČE SE MERA! Da li će se autobusi od utorka zaustavljati na svim stajalištima?!

Dodatnih 236 vozila na linijama javnog gradskog prevoza

Objavljeno: 22.11.2020. 17:23h

Od utorka, 24. novembra, zbog skraćenog radnog vremena restorana, kafića, barova, klubova, kladionica i tržnih centara do 18 časova, u periodu od 17 do 20 časova na linijama javnog gradskog prevoza putnika biće uključeno dodatnih 236 vozila, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, u periodu od 20 sati biće redukcije polazaka zbog smanjenja broja putnika.

Prevoznicima su dostavljena obaveštenja, koja će biti istaknuta na prvim vratima vozila, koja se odnose na maksimalan broj putnika u vozilu u zavisnosti od tipa vozila, a u skladu sa epidemiološkom situacijom i donetim merama.

foto: Nebojša Mandić

Ove aktivnosti Sekretarijat za javni prevoz sproveo je u skladu sa usvojenim novim merama Vlade Republike Srbije za suzbijanje epidemije izazvane virusom Covid-19, čija primena počinje od utorka, 24. novembra.

Putnici, kao i do sada, redove vožnje za svaku liniju mogu videti na sajtu Sekretarijata za javni prevoz www.bgprevoz.rs .

Sekretarijat za javni prevoz još jednom apeluje na korisnike javnog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda da poštuju obavezu nošenja zaštitnih maski u vozilima, kao i na stajalištima gde se nalazi veći broj ljudi.

Autobusi staju na svim stajalištima

Iako su pojedini članovi Kriznog štaba govorili da se autobusi neće zaustavljati na svim stajalištima, evidentno je da se ta mera neće primenjivati.

- Veliki broj vozila će biti na ulicama, pa prema tome svako vozilo će stajati na svaku stanicu na svojoj trasi - rečeno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz!

Bonus video:

 (Espreso.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media