KORONA JE BRUTALNA, OVO NAJHITNIJE MORATE IZBEGAVATI: Oglasio se Moma Jakovljević i ima VAŽNU INSTRUKCIJU ZA SVE!
Dr Moma Jakovljević, Foto: Printscreen

OPASNO

KORONA JE BRUTALNA, OVO NAJHITNIJE MORATE IZBEGAVATI: Oglasio se Moma Jakovljević i ima VAŽNU INSTRUKCIJU ZA SVE!

Rekao je i da je mnogo mladih zaraženih i da nije više situacija kao ona s početka epidemije da su najugroženiji oni stariji od 65 godina

Objavljeno: 17:33h

Dr Moma Jakovljević, hirurg i pomoćnik direktora KBC "Dragiša Mišović", rekao je da je situacija u Srbiji kada je reč o korona virusu veoma komplikovana i da je sve više mladih ljudi zaraženo.

- Ovo je jedna velika zagonetka za svetsku medicinu, ne samo za nas. Naše je da radimo. Ugroženi su svi, i lekari i sestre. Zaposleni padaju, imamo šest anesteziologa koji su zaraženi, ima ih dosta na kućnom lečenju - istakao je te dodao da se treba čuvati, izbegavati velike gužve, kao i da je važna distanca da smo razmaknuti.

Rekao je i da je mnogo mladih zaraženih i da nije više situacija kao ona s početka epidemije da su najugroženiji oni stariji od 65 godina.

- Po meni je korona bomba za imunitet", poručio je doktor te dodao da moraju da se "održavaju" osnovne bolesti. To je sitemska bolest, napada organizam, zgrušava krv, jede crvene krvna zrnca ali najviše stradaju pluća", dodao je i rekao da ima mnogo nejasnoća, te da dok "ne dođe vakcina, nema nam spasa". Treba se čuvati. Bitna je distanca, da smo razmaknuti, jer ako nismo razmaknuti, a među petero jedno zaraženo, zarazićemo se. Mnogo ima mladih, radno sposobnih, kod nas je preminuo mladić od 28 godina - rekao je doktor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.